Ελλάδα|28.10.2022 22:26

Παλαιό Φάληρο: Κοντά στη σύλληψη του «βιαστή με το τατουάζ» οι Αρχές - Τα στοιχεία που έχουν

Newsroom

Στα χέρια των Αρχών βρίσκονται στοιχεία που οδηγούν στην ταυτότητα του δράστη που κακοποίησε σεξουαλικά 34χρονη κοπέλα στο Παλαιό Φάληρο υπό την απειλή μαχαιριού.

Εκτός του χαρακτηριστικού τατουάζ (σ.σ. δύο «βραχιόλια»), που έχουν περιγράφει και η 34χρονη αλλά και μία 24χρονη που είχε δεχθεί επίθεση από τον ίδιο δράστη, οι Αρχές έχουν στη διάθεσή τους και υλικό από κάμερες όπου έχει καταγραφεί το πρόσωπο του δράστη.

Μάλιστα, έχουν και λεπτομερείς περιγραφές του δράστη από τις δύο γυναίκες, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το OPEN.

Η αστυνομία, δηλαδή, γνωρίζει ποιος είναι ο δράστης και δηλώνει αισιοδοξία ότι η σύλληψή του αναμένεται σύντομα.

Συνταρακτική μαρτυρία της 34χρονης για τον εφιάλτη που έζησε - «Αν μιλήσεις θα σε σκοτώσω»

Η 34χρονη και θύμα της επίθεσης μίλησε στο OPEN και την Ελευθερία Σπυράκη περιγράφοντας τις φρικτές στιγμές που έζησε. 

«Ήμουν στη στάση περίμενα το λεωφορείο, για να πάω στη δουλειά μου. Ήρθε με το μαχαίρι και έγινε ό,τι έγινε, δίπλα σε ένα πάρκο» είπε η 34χρονη, η οποία περίμενε στις 4:00 το λεωφορείο για να πάει στη δουλειά της. Εκείνη την ώρα, ένας σωματώδης άνδρας με μαύρα ρούχα και τατουάζ, την πλησίασε και υπό την απειλή μαχαιριού την οδήγησε σε ένα κοντινό πάρκο, όπου τη βίασε.

«Μου είπε άμα μιλήσω θα με σκοτώσει»

«Μετά με άφησε να φύγω, πήγα εκεί που ήμουν ξανά (στη στάση) και ευτυχώς ήταν ένας συνάδελφος που δεν τον ήξερα προσωπικά και ξαναγύρισε αυτός και μου είπε άμα μιλήσω, ότι θα με σκοτώσει», εξηγεί μουδιασμένο το θύμα, το οποίο αποφάσισε να απομακρυνθεί και να μη ζητήσει βοήθεια από τον συνάδελφο του. 

«Πήγα στη δουλειά μου κανονικά και εκεί τους το είπα και πήρα την αστυνομία τηλέφωνο», υπογράμμισε. Ο ίδιος άνδρας, υπό την απειλή μαχαιριού,  φέρεται να επιχείρησε να βιάσει μια ακόμη γυναίκα κοντά στην ίδια λεωφορειακή στάση του Παλαιού Φαλήρου, τρεις ώρες πριν από την επίθεση στην 34χρονη. Οι Αρχές σαρώνουν την ευρύτερη περιοχή για να εντοπίσουν τον δράστη. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

βιασμόςειδήσεις τώρασεξουαλική κακοποίησητατουάζΠαλαιό Φάληρο