Δέκα προσαγωγές και μια σύλληψη για τα επεισόδια στην Κατερίνη
NewsroomΣε δέκα προσαγωγές, εκ των οποίων η μία μετατράπηκε σε σύλληψη, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, στην Κατερίνη, μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπης, σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, με ομιλητή τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο.
Η σύλληψη αφορά σε εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις. Υπενθυμίζεται ότι περίπου 200 άτομα πραγματοποίησαν αργά το απόγευμα συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη Μακεδονία, ωστόσο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις δεν επέτρεψαν στους διαδηλωτές να πλησιάσουν στον χώρο της εκδήλωσης.
Άτομα που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τον χώρο της εκδήλωσης φώναξαν συνθήματα κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών και της κυβέρνησης, ενώ στη διάρκεια της ομιλίας του κυβερνητικού εκπροσώπου μία νεαρή γυναίκα σηκώθηκε όρθια και φώναξε: «Εσείς σπείρατε τη διχόνοια στην Ελλάδα».
- Η τακτική που φέρνει θύματα μετανάστες, οι βολικά απενεργοποιημένες κάμερες του Λιμενικού και το κακό τάιμινγκ του επιτελείου του Τσίπρα
- Τέμπη: Αβεβαιότητα για την πυραντοχή των καθισμάτων των τρένων - Τι καταγγέλλουν οι συγγενείς και πραγματογνώμονες
- Διπλωματικό «σπριντ» δύο εβδομάδων - Η δύσκολη γεωπολιτική εξίσωση και οι κινήσεις της Αθήνας
- Προβλήματα από την κακοκαιρία στην Κέρκυρα - Ανεμοστρόβιλος στον Αφιώνα προκάλεσε ζημιές σε σπίτια