Ελλάδα|22.02.2019 12:44

Πτώμα στο Χαλάνδρι: Τι είπε στο Open ο ιδιοκτήτης του σπιτιού (vid)

Newsroom

Τις απαντήσεις του εγκλήματος που αποκαλύφθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Χαλάνδρι -σε προχωρημένη σήψη, τυλιγμένος και δεμένος μέσα σε σεντόνια- αναζητά η Αστυνομία.

Όλα τα ενδεχόμενα θεωρούνται πιθανά, όμως βάσει των ενδείξεων από τα ευρήματα του ιατροδικαστή και της αστυνομικής έρευνας, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι το πτώμα που βρέθηκε δεμένο χειροπόδαρα μέσα σε μια λίμνη αίματος, ανήκει στον 64χρονο Έλληνα που νοίκιαζε το διαμέρισμα με τη Γερμανίδα σύντροφό του.

Η τελευταία εξάλλου έχει εξαφανιστεί από τις 4 Ιανουαρίου που την είδε τελευταία φορά ο ιδιοκτήτης του σπιτιού και θεωρείται πως δεν βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα.

Το δεδομένο ότι το σπίτι δεν έχει ίχνη παραβίασης ή δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι ερευνήθηκε από τυχόν διαρρήκτες, απομακρύνει το ενδεχόμενο κίνητρο του φόνου να ήταν η ληστεία.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Open Tv και στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 07:00», για την τελευταία φορά που είδε το ζευγάρι.

«Εγώ τον είδα λίγο πριν από τα Χριστούγεννα και μου είπε ότι θα έφευγε για τη Γερμανία και ότι θα μου έδινε το ενοίκιο λίγο νωρίτερα. Κατόπιν δεν τον είδα ξανά, αλλά είδα μόνο τη σύντροφό του, περίπου στις 4 Ιανουαρίου, όταν μου έδωσε το ενοίκιο και μου είπε ότι δεν είναι και πολύ καλά στην υγεία της. Στη συνέχεια έψαχναν τον άνδρα φίλοι του, καθώς και η πρώην σύζυγός του και άρχισα να αναρωτιέμαι τι γίνεται, μου χρωστούσαν και το ενοίκιο του Φεβρουαρίου. Από τη δυσοσμία, το μεσημέρι της Πέμπτης κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει και ότι έπρεπε να καλέσω την Αστυνομία. Το ζευγάρι ήταν περίπου στα 60, χαμογελαστοί και οι δύο και δεν φαίνονταν να έχουν προβλήματα», σημείωσε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στο οποίο διέμενε το θύμα με τη σύντροφό του.   

Σε κάθε περίπτωση, η αστυνομία αναζητεί τη σύζυγο του θύματος.

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Χαλάνδριιδιοκτήτης σπιτιούπτώμα