Ελλάδα|07.11.2022 09:00

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ενώπιον της ανακρίτριας ο 43χρονος και ο 55χρονος

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Intime News
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News

Την πόρτα της ανακρίτριας που διερευνά την φρικτή υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό περνούν σήμερα ένας 43χρονος και ένας 55χρονος που συνελήφθησαν την προηγούμενη εβδομάδα. 

Οι δύο κατηγορούμενοι είχαν συλληφθεί σε Κόρινθο και Αθήνα την περασμένη Παρασκευή και σήμερα θα δώσουν εξηγήσεις στην ανακρίτρια για τις φερόμενες πράξεις τους.

Και οι δύο, με βάση και την κατάθεση του παιδιού, κατηγορούνται πως το βίασαν πάνω από μια φορά, έναντι χρηματικής αμοιβής. 

Oι δύο συλληφθέντες σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να υποστηρίξουν στις απολογίες τους πως είχαν διαδικτυακή επικοινωνία με την ανήλικη χωρίς να την έχουν συναντήσει από κοντά.

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στα σπίτια τους και κατέσχεσαν πλήθος ηλεκτρονικών συσκευών, οι οποίες ερευνώνται διεξοδικά. 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τον 43χρονο

Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, βραδινές ώρες της 4-11-2022, στην περιοχή της Κορίνθου, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, με τη συνδρομή Αστυνομικών του Τμήματος Αναζητήσεων, 43χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Ο 43χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον (3) φορές στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη.

Στην κατοχή του και σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

  • 4 φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (laptop)
  • 2 υπολογιστές tablet
  • 5 εξωτερικοί σκληροί δίσκοι μονάδες αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων (CD)
  • 1 συσκευή αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων (USB)
  • 2 φωτογραφικές μηχανές
  • 2 κάρτες μνήμης
  • 1 δισκέτα και
  • 5 κινητά τηλέφωνα

Τι κατασχέθηκε στο σπίτι του 55χρονου

Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΕΛΑΣ, ο δεύτερος κατηγορούμενος, ο 55χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη επίσης έσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον δύο φορές στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.

Στην κατοχή του και σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (laptop), 2 υπολογιστές tablet, 3 φορητές μονάδες οπτικοακουστικού υλικού (USB), 1 σκληρός δίσκος, 1 κάρτα μνήμης και κινητό τηλέφωνο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κολωνόςανακρίτριαβιασμόςπαιδική κακοποίηση12χρονηειδήσεις τώρασυλλήψεις