Απεργία: Χημικά και μολότοφ στην πορεία στο κέντρο της Αθήνας
NewsroomΒόμβες μολότοφ και δακρυγόνα εκτοξεύθηκαν μπροστά στη Βουλή στην μεγάλη πορεία που είναι σε εξέλιξη στο κέντρο της Αθήνας στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων για την ακρίβεια, με αποτέλεσμα το μεγάλο πλήθος που είχε μαζευτεί στο Σύνταγμα να έχει διαλυθεί καθώς η ειρηνική ατμόσφαιρα που επικρατούσε από τις 11 το πρωί μέσα σε λίγα λεπτά άλλαξε.
Συγκεκριμένα όταν ξέσπασαν τα μικρής διάρκειας επεισόδια στο Σύνταγμα, το πλήθος διαλύθηκε αλλά μετά από λίγα λεπτά η πορεία ξεκίνησε ξανά με την «ουρά» να έχει φτάσει ξανά έξω από την Βουλή.
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις της ομάδας Δράση υπάρχουν αυτή την ώρα στην οδό Ερμού.
Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία για τα επεισόδια που ξέσπασαν στο κέντρο της Αθήνας στο περιθώριο της απεργιακής κινητοποίησης. Η αστυνομία προχώρησε ακόμη σε 11 προσαγωγές.
- Σαλαμίνα: Δύο νεκροί στη μεγάλη φωτιά - Το σημείο μηδέν και η τεράστια μάχη με τις φλόγες
- Η επόμενη ημέρα της καταστροφικής νεροποντής στη Μάνη: 100 αυτοκίνητα εγκλωβισμένα - Οι πρώτες εικόνες
- Φλέγεται το Βέλγιο: Στάχτη 30.000 στρέμματα, με το πύρινο μέτωπο να κατευθύνεται προς τη Γερμανία
- Μία (σχεδόν) τέλεια ληστεία: Ο αεροπειρατής που «απέδρασε» από Boeing με αλεξίπτωτο κι έναν σάκο με 500.000 δολάρια