Ελλάδα|10.11.2022 06:45

Πετράλωνα: Νέα μαρτυρία για το δράμα που βίωναν τα ανήλικα αδέρφια - «Ήταν παραμελημένα και φοβισμένα»

Newsroom

Νέα μαρτυρία έρχεται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση βιασμού των ανήλικων αδερφιών στα Πετράλωνα. Πρόκειται για τη γυναίκα που προχώρησε από κοινού με τον συγγραφέα στις καταγγελίες που ξεδίπλωσαν το κουβάρι των εξελίξεων.

Μιλώντας στο STAR, η μάρτυρας είπε: «τα παιδιά ήταν παραμελημένα, ήταν φοβισμένα». Συνέχισε: ««Η μητέρα των παιδιών μού ανέφερε κάποια περιστατικά. Η ίδια μου είχε πει ότι είχε πάει σε ένα φαρμακείο και είχε πει πως αν ο γιος της ζητήσει φάρμακα να μην του δώσουν».

Όπως είπε, η μητέρα τής είχε αναφέρει πως η ψυχολόγος είχε πει στη μητέρα ότι στο αγόρι λείπει ο πατέρας του και γι' αυτό παίρνει φάρμακα.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Ο 17χρονος έχει καταγγείλει ότι τον έχουν βιάσει. Το παιδί κατηγόρησε και κατήγγειλε με τα χειρότερα λόγια. Ο άντρας της είχε σχέση με άλλη γυναίκα, συνευρίσκονταν και οι τρεις μαζί μπροστά στην ανήλικη», επισήμανε.

Η μάρτυρας, που διατηρεί μια καφετέρια ανέφερε ένα περιστατικό που συνέβη στο μαγαζί της. Σύμφωνα με αυτά που ανέφερε, η ανήλικη ζωγράφιζε «κάτι που έμοιαζε με πεταλούδα». Όταν η ιδιοκτήτρια τη ρώτησε τι είναι, η μικρή τής απάντησε ότι είναι μια ζωγραφιά που της έκανε ο πατέρας της. «Λέει "είναι το π… μου". Δίπλα ήταν η μητέρα. Εμείς είπαμε στην μητέρα να πάει να καταθέσει. Η μητέρα δεν πήγε. Δεν ασχολήθηκε. Αδιαφόρησε. Το άφησε έτσι».

ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραανήλικοιαδέρφιαβιασμόςΠετράλωνα