Ελλάδα|10.11.2022 12:00

Αττική: Συνελήφθη 47χρονος στη Λαυρεωτική, κατηγορούμενος για κακοποίηση 15χρονου

Ευλαμπία Ρέβη

Άνδρας 47 ετών συνελήφθη στην περιοχή της Λαυρεωτικής κατηγορούμενος για κακοποίηση 15χρονου αγοριού. Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr ο κατηγορούμενος έχει μακρινή συγγενική σχέση με τον βιαστή ανηλίκων που ενώ είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 26 ετών, κυκλοφορεί ελεύθερος μετά από μόλις 6 χρόνια στην ευρύτερη περιοχή.

Ωστόσο, πηγές του ethnos.gr επισημαίνουν ότι δεν πρόκειται για το ίδιο άτομο, καθώς εκείνος δίνει κανονικά το «παρών» στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

Ανήσυχοι οι κάτοικοι της Λαυρεωτικής

Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ καθώς στην περιοχή της Λαυρεωτικής στην Ανατολική Αττική καθώς επανεμφανίστηκε βιαστής ανηλίκων, λίγους μόνο μήνες μετά την αποφυλάκισή του.

Πρόκειται για άνδρα που είχε καταδικαστεί σε 26 χρόνια κάθειρξης για δύο βιασμούς ανηλίκων και ακόμα μία απόπειρα, ωστόσο η ποινή του κράτησε μόνο έξι χρόνια και πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος.

Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν θορυβηθεί καθώς εδώ και έναν μήνα ο συγκεκριμένος άνδρας μιλά συνεχώς για σεξουαλικές διαστροφές, ενώ η ανησυχία τους έγινε ακόμα εντονότερη όταν τον είδαν να μιλά με παιδιά και να τους αναφέρει ότι θέλει να ντυθεί Δρακουμέλ και τα παιδιά στρουμφάκια.

Το δεύτερο περιστατικό που θορύβησε τους κατοίκους της περιοχής ήταν όταν είδαν τον είδαν με την μηχανή του έξω από ένα κατάστημα, όπου έκανε πάρτι το Γυμνάσιο. Αίσθηση προκαλεί ότι ο άνδρας αυτός, 46 ετών σήμερα, κυκλοφορεί ελεύθερος μόλις έξι χρόνια μετά την καταδίκη του.

ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώρασύλληψηΑττική