Στην Καστοριά η Kατερίνα Σακελλαροπούλου για τον εορτασμό της 110ης επετείου απελευθέρωσης της πόλης - Το πρόγραμμά της
NewsroomΕπίσκεψη στην ακριτική Καστοριά θα πραγματοποιήσει σήμερα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου προκειμένου να παρευρεθεί στις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο δήμος για τα 110 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης από τον Οθωμανικό ζυγό.
Η πρόεδρος της Δημοκρατίας αναμένεται να φτάσει στις 11 το πρωί στον Μητροπολιτικό ναό της πόλης όπου θα παρευρεθεί στην επίσημη δοξολογία ενώ θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο ηρώων στην πλατεία Μακεδονομάχων.
Στη συνέχεια θα παρακολουθήσει την παρέλαση των Αναπήρων Πολέμου, του Συλλόγου Απογόνων Μακεδονομάχων Καστοριάς, Μαθητών της Α’θμιας και Β’ θμιας Εκπαίδευσης, Προσκόπων, Τοπικών Πολιτιστικών και Κοινωνικών Συλλόγων καθώς και τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.
Το απόγευμα το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Καστοριάς θα προχωρήσει στην ανακήρυξη της Προέδρου της Δημοκρατίας σε Επίτιμη Δημότη Καστοριάς.
- Εκλογικά διλήμματα στη σκιά των παρακολουθήσεων: Αλλαγή ατζέντας θέλει η κυβέρνηση
- Αυξάνει την πίεση ο Τσίπρας σε Μητσοτάκη για παρακολουθήσεις: «Έχετε δει κάποιον αθώο να κρύβεται»;
- Ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος τελειώνει και οι αντιμαχόμενοι μετρούν νεκρούς – 66 εκατομμύρια ψυχές θέρισε ο Χάρος, όσος ο σημερινός πληθυσμός της Γαλλίας
- Quiet quitting: Όσα θες να μάθεις για τη νέα τάση για την οποία μιλούν όλοι στο TikTok
- Θα συνεχιστεί και το 2023 η αφαίμαξη εισοδημάτων - Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων μέτρων
- Πώς μπορούν να ωφεληθούν και οι εκτός νόμου Κατσέλη δανειολήπτες μετά την απόφαση «βόμβα» του Αρείου Πάγου
- Βίντεο ντοκουμέντο από τις διαβρωμένες σωληνώσεις στη «Βιολάντα» - «Παγίδα θανάτου» το εργοστάσιο
- Έφυγε από τη ζωή ο «γκουρού» της νυχτερινής ζωής, Λάκης Ραπτάκης, σε ηλικία 79 ετών
- Βιοθησαυροφυλάκιο: Πώς η εταιρεία που «ανέστησε» τον ανταρόλυκο προσπαθεί να σώσει χιλιάδες απειλούμενα είδη