Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο πατέρας για τη δολοφονία στη Μενεμένη
NewsroomΠροσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, μετά την απολογία του, ο 69χρονος πατέρας ο οποίος φέρεται πως δολοφόνησε τον 41χρονο γιο του, με σκεπάρνι, μέσα στο σπίτι τους, στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης. Ο φερόμενος δράστης βρέθηκε ημιλιπόθυμος δίπλα στη σορό του θύματος καθώς είχε καταναλώσει ποσότητα χαπιών και μεταφέρθηκε στο “Παπανικολάου” όπου νοσηλεύεται.
Μετά την άσκηση ποινικής δίωξης για ανθρωποκτονία με δόλο, χθες η ανακρίτρια μετέβη στο νοσοκομείο για τη λήψη της απολογίας.
Ο κατηγορούμενος φέρεται πως ισχυρίστηκε ότι τέλεσε την πράξη εν βρασμώ καθώς ο 41χρονος ήταν τοξικοεξαρτημένος και είχαν συνεχώς προστριβές μεταξύ τους. Μετά την απολογία, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, ο 69χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και αναμένεται να οδηγηθεί στη φυλακή μόλις πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.
Κατά την αστυνομική προανάκριση, ο πατέρας του 41χρονου ταυτοποιήθηκε ως δράστη της δολοφονίας του γιου του που έγινε το απόγευμα της 26ης Οκτωβρίου.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ο 69χρονος χτύπησε με ένα σκεπάρνι στο κεφάλι, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Το έγκλημα πραγματοποιήθηκε μέσα στο διαμέρισμα στο οποίο διέμεναν επί της οδού Ομήρου στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης
Η σύζυγος του κατηγορούμενου βρήκε τον γιο της δολοφονημένο και τον άνδρα της ημιλιπόθυμο. Στη συνέχεια ενημερώθηκε η αστυνομία.
- Εκλογικά διλήμματα στη σκιά των παρακολουθήσεων: Αλλαγή ατζέντας θέλει η κυβέρνηση
- Αυξάνει την πίεση ο Τσίπρας σε Μητσοτάκη για παρακολουθήσεις: «Έχετε δει κάποιον αθώο να κρύβεται»;
- Ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος τελειώνει και οι αντιμαχόμενοι μετρούν νεκρούς – 66 εκατομμύρια ψυχές θέρισε ο Χάρος, όσος ο σημερινός πληθυσμός της Γαλλίας
- Quiet quitting: Όσα θες να μάθεις για τη νέα τάση για την οποία μιλούν όλοι στο TikTok
- Θα συνεχιστεί και το 2023 η αφαίμαξη εισοδημάτων - Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων μέτρων
- Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
- Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
- Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
- Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών