Ελλάδα|13.11.2022 20:41
Σάλος στη Λάρισα: Καταστήματα επιτρέπουν σε μικρά παιδιά να κάνουν ναργιλέ! Στο νοσοκομείο 2 ανήλικοι
NewsroomΧώροι, που διαθέτουν ναργιλέδες στην Λάρισα εδώ και καιρό προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε ανήλικους θαμώνες.
Όπως μεταδίδει το larissanet.gr επικαλούμενο καταγγελίες γονέων και συγγενών, παιδιά έχουν υποστεί λιποθυμικά επεισόδια κάνοντας ναργιλέ.
Συγκεκριμένα, γίνεται λόγος για δυο περιπτώσεις παιδιών ηλικίας περίπου 14 ετών που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Λάρισας με λιποθυμικό επεισόδιο έπειτα από χρήση ναργιλέ ενώ υπάρχουν καταγγελίες για άλλα τέσσερα λιποθυμικά επεισόδια παιδιών τα οποία ωστόσο δεν μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο.
Ανάστατοι γονείς ζητούν τις νόμιμες ενέργειες, που θα βάλουν τέλος στην συγκεκριμένη κατάσταση εις βάρος της υγείας των παιδιών τους.
- Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη με νεκρούς: Για «βομβιστή καμικάζι» κάνει λόγο η τουρκική κυβέρνηση
- Καλάθι του νοικοκυριού: Σε ποια καταστήματα θα επεκταθεί – Ο απολογισμός των πρώτων 10 ημερών εφαρμογής
- «Έπρεπε να είμαστε 100% συγχρονισμένοι»: Πώς μια ελβετική εταιρεία έσπασε το ρεκόρ για το μεγαλύτερο τρένο στον κόσμο
- Διπλό επίδομα έως 854 ευρώ πριν τα Χριστούγεννα - Δικαιούχοι, προϋποθέσεις, παραδείγματα
Διαβάστε ακόμη
- Νέες υποσχέσεις Άδωνι στους νοσηλευτές μετά το διπλό «άκυρο»: «Αναγνωρίζω τα αιτήματά τους, μην ανησυχούν»
- «Να πάνε κάπου καλύτερα», λένε οι γονείς των 6 παιδιών που ζούσαν σε τραγικές συνθήκες στο Περιστέρι
- Το «παζάρι» των καυσίμων και το ακριβό καλοκαίρι: Σε αχαρτογράφητα νερά τα ταξίδια στην Ευρώπη
- Άνοιξαν οι αιτήσεις για «Chios Pass 2026» και «Kythira Pass 2026» - Τι πρέπει να γνωρίζετε