Ελλάδα|14.11.2022 09:10

Κηφισιά: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. για δεύτερη φορά συμμορία ανηλίκων που λήστευε παιδιά υπό την απειλή μαχαιριών

Newsroom

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται μια συμμορία ανηλίκων που έσπερνε τον τρόμο σε συνομήλικούς του στο κέντρο της Κηφισιάς καθώς κυκλοφορούσαν με μαχαίρια και λήστευαν ανήλικα θύματα. Ο ένας εκ των δραστών,  14 ετών ήταν φιλοξενούμενος του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Μαζί με έναν 16χρονο και έναν 20χρονο, συνελήφθησαν ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, όταν πιάστηκαν από διερχόμενους αστυνομικούς με τα μαχαίρια να απειλούν 14χρονο για να του αποσπάσουν χρήματα. Αργότερα οδηγήθηκαν στη δικαιοσύνη και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι. Λίγες ημέρες αργότερα, επανέλαβαν τις παράνομες πράξεις τους.


Η τελευταία σύλληψη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην Ομόνοια. Οι τρεις ληστές , άρπαξαν στην Κηφισιά από 19χρονο το κινητό του τηλέφωνο. Το κινητό που είχε σύστημα εντοπισμού, «κάρφωσε» το στίγμα στην περιοχή της Ομόνοιας και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, κατάφεραν να τους εντοπίσουν και να τους περάσουν χειροπέδες, σύμφωνα με το Mega.

Ο 20χρονος, ο 16χρονος και ο 14χρονος, οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας της Ομόνοιας και από εκεί στο Τ.Α Κηφισιάς καθώς εκεί είχε καταγγελθεί το συμβάν, όπου διαπιστώθηκε ότι τα δύο εκ των τριών παιδιών είχαν παρελθόν.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

συμμορία ανηλίκωνΕλληνική Αστυνομίαειδήσεις τώρασύλληψηΚηφισιά