Ελλάδα|16.11.2022 11:23

Νέος κίνδυνος για το σπίτι της δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού - Επανέρχεται ο δικαστικός επιμελητής

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
(EUROKINISSI)
(EUROKINISSI)
(EUROKINISSI)
(EUROKINISSI)
(EUROKINISSI)
(EUROKINISSI)
(EUROKINISSI)
(EUROKINISSI)
(EUROKINISSI)

Νέος κίνδυνος υπάρχει για το σπίτι της δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού, την πρώτη της κατοικία στα Ηλύσια καθώς επανήλθε ο δικαστικός επιμελητής. 

Όπως λέει η δημοσιογράφος στην εκπομπή «Ανοιχτή Επικοινωνία» του Open:

«Δεν έχω πάρει ποτέ δάνειο, ο πατέρας δεν με άφησε ποτέ. Ήταν μια πιστωτική κάρτα της Εθνικής και ακόμη μια μικρή και μου λένε δεν τις ενώνεις για να μην κουράζεσαι; Και τις ένωσα. Αυτή λοιπόν η κάρτα θεωρήθηκε αργότερα και τώρα το έμαθα εγώ, εθνοδάνειο, το οποίο είναι καταναλωτικής φύσης. Δεν είχα ούτε εγγυητή, ούτε υποθήκη, ούτε τίποτα και ξαφνικά ήρθε το χαρτί. Αφού πρώτα μου ζήτησαν 5.000 ευρώ και τα έδωσα, για να κάνουμε διακανονισμό μετά από 2-3 μήνες ήρθε το χαρτί που λέει θα γίνει πλειστηριασμός.

Την πρώτη φορά που έγινε υπήρχε τόσος κόσμος από κάτω και τόσοι αλληλέγγυοι. 90.000 το αγόρασε ένα κύριος. Η αντικειμενική του αξία είναι 145.000. Είναι μια παλιά πολυκατοικία κακής κατασκευής, 50 ετών, αλλά 200 μέτρα από εδώ γίνεται στάση του μετρό της γραμμής 4».

Όπως σημειώνει η συνταξιούχος δημοσιογράφος, ζει αυτή την απίστευτη περιπέτεια για 15.000 ευρώ που με τους τόκους της τράπεζας ανήλθαν στις 45.000. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραπλειστηριασμοίδημοσιογράφοςπρώτη κατοικία