Ελλάδα|23.02.2019 16:40

Καταγγελία για παρουσία φουσκωτών στο Συνέδριο της ΟΙΥΕ

Newsroom

Στην καταγγελία ότι «εργοδότες μαζί με τους μπράβους τους και φουσκωτούς στο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας», έχει προχωρήσει η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία ΟΙΥΕ.

Η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία της Ομοσπονδία των Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας προχώρησε πριν από λίγο στην εξής ανακοίνωση:

Γνωστό ξενοδοχείο, όπου ήταν προγραμματισμένο το Συνέδριο της ΟΙΥΕ έχει γεμίσει με μπράβους, «φουσκωτούς» από εταιρείες security, φρουροί των εργοδοτών που παρουσιάζονται ως συνδικαλιστές. Εξαφάνισαν τις κάρτες των αντιπροσώπων. Οι εργοδότες- συνδικαλιστές σε κεντρική συνεννόηση με την μεγαλοεργοδοσία των supermarket, των εφοπλιστών, προσπαθούν να κάνουν ένα συνέδριο για να εκλεγούν οι ίδιοι στη Διοίκηση της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας.

Και τονίζουν ότι: «Αυτό δεν θα περάσει». Μάλιστα, όπως λένε στο ethnos.gr, το Συνέδριο ακόμη δεν έχει ξεκινήσει.

Η ΟΙΥΕ καταγγέλλει το ΠΑ.ΜΕ.

«Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ καταγγέλλει τις δυνάμεις του Π.Α.ΜΕ για τη βία που άσκησαν σε βάρος εργαζομένων και συνδικαλιστικών εκπροσώπων σωματείων - μελών, σκίζοντας και κλέβοντας κάρτες αντιπροσώπων.

Επειδή η παραπληροφόρηση δίνει και παίρνει από τις δυνάμεις του Π.Α.ΜΕ, με στημένες καταγγελίες που οι δυνάμεις τους απεργάστηκαν και σκηνοθέτησαν, δίνουμε στη δημοσιότητα βίντεο με τους τραμπούκους αυτών των δυνάμεων να επιτίθενται σε σχολικές καθαρίστριες, να αρπάζουν και να σκίζουν τις κάρτες νομιμοποιήσεις τους», είναι η απάντηση της Ομοσπονδίας.

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας