Ελλάδα|16.11.2022 20:22

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Νέα δίωξη σε βάρος άνδρα που φέρεται να αγόρασε φωτογραφίες της 12χρονης

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Intime News
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News

Μεγαλώνει η λίστα των κατηγορουμένων για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha, έχει ασκηθεί δίωξη σε βάρος άνδρα, που φέρεται να αγόρασε φωτογραφίες της 12χρονης από τον Ηλία Μίχο.  Πρόκειται για τον 11ο κατηγορούμενο και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να κληθεί για κατάθεση

Οι έρευνες των αρχών σε αυτή τη φάση εστιάζουν τόσο σε εκείνους που έχουν κακοποιήσει το κορίτσι όσο και σε εκείνους αγόρασαν φωτογραφίες και βίντεο από τον προφυλακισθέντα. Τις φωτογραφίες φέρεται να τις πουλούσε ο Μίχος για το ποσό των 20-25 ευρώ. 

Αίτημα αποφυλάκισης από τη μητέρα - Επιμένει στην αθωότητά της

Αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσε το περασμένο Σάββατο η μητέρα της 12χρονης, που επιμένει για την αθωότητα της.  Ο δικηγόρος της Απόστολο Λύτρα υποστήριξε πως «η 37χρονη προφυλακίστηκε άδικα και βιαστικά ενώ στην κατάθεσή της η ανήλικη τη βγάζει εκτός κάδρου».

Λύτρας: Εκτός κάδρου η μητέρα και στην τέταρτη κατάθεση της 12χρονης

Ο Απόστολος Λύτρας μιλώντας στο MEGA ανέφερε πόσο εντύπωση του έχει κάνει το ότι έρχεται στη δημοσιότητα και πάλι η κατάθεση της 12χρονης ενώ ο ίδιος δεν την έχει στην κατοχή του και την έχει ζητήσει όπως είπε από την Ανακρίτρια.

Ο κ. Λύτρας τόνισε ότι η απόφαση της προφυλάκισης της μητέρας ήταν μία τελείως άδικη προσωρινή κράτηση και πάρα πολύ βιαστική. Επιπλέον όπως είπε θα έπρεπε πρώτα να είχε εξεταστεί το παιδί, να διερευνηθεί ο λογαριασμός και κατόπιν, αν χρειαζόταν, να είχε προχωρήσει η προφυλάκιση της μητέρας.

Όσον αφορά την τέταρτη κατάθεση της 12χρονη, που έβγαλε και πάλι εκτός κάδρου υπόπτων την μητέρα ο δικηγόρς σχολίασε πως «Η ψυχολόγος που εξετάζει το παιδί θα είχε καταλάβει αμέσως εάν οι απαντήσεις του παιδιού δεν ήταν αληθινές και θα το είχε καταθέσει».

Σε γιαγιά και θεία τα παιδιά

Τα παιδιά της οικογένειας που φιλοξενούνταν στο «Χαμόγελο του Παιδιού», φεύγουν από τη δομή. Όπως σημείωσε ο δικηγόρος τα παιδιά θα δοθούν στην γιαγιά και η 12χρονη θα πάει στη θεία της και ενδεχομένως ένα από τα αδέλφια της θα πάει μαζί της για να μην είναι μόνη της.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12χρονηΔιώξηβιασμόςΚολωνόςπαιδική πορνογραφίαειδήσεις τώρα