Ελλάδα|16.11.2022 22:23

Κως: Γονείς «συλλαμβάνουν» 35χρονο παρενοχλούσε ανήλικες – Βίντεο ντοκουμέντο

Newsroom

Δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκων και επιχείρηση εξαναγκασμού σε γενετήσιες πράξεις (βιασμό), σχηματίσθηκε σε βάρος 35χρονου, που ασέλγησε σε ανήλικα κορίτσια στην Κω.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου σε σχολικό πάρτυ, που διοργανώθηκε σε κλαμπ του νησιού. Ο 35χρονος, σύμφωνα με τις καταγγελίες, παρενόχλησε τρία ανήλικα κορίτσια και, μάλιστα, επιχείρησε να παρασύρει ένα από αυτά στο αμάξι του.

Γονείς που βρίσκονταν στον χώρο αντιλήφθηκαν τη δράση του 35χρονου και τον ακινητοποίησαν. Βίντεο που προβλήθηκε στο Mega, δείχνει τους γονείς να τον ρίχνουν κάτω και τον χτυπούν. 

Τι λέει ο δικηγόρος του 35χρονου

Ο δικηγόρος του 35χρονου δήλωσε πως ο πελάτης του αρνείται τις κατηγορίες περί βιασμού, όμως είναι μετανιωμένος γιατί λειτούργησε υπό την επήρεια μέθης.

Από την άλλη ο κατηγορημένος δήλωσε «μετανιωμένος» με κι ότι σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να κάνει «κακό σε κανένα κορίτσι».

«Βλέπει» ειδικούς το κορίτσι που επιχείρησε να βιάσει

Το 13χρονο κορίτσι που φέρεται να άρπαξε από το χέρι και να την οδήγησε στο αυτοκίνητό του με σκοπό να τη βιάσει, περιέγραψε τις στιγμές τρόμου που έζησε: «Με έσπρωξε στα πίσω καθίσματα του οχήματός του και με το ένα χέρι μου έκλεισε το στόμα για να μη φωνάξω και με το άλλο άρχισε να με θωπεύει».

Η 13χρονη είχε βγει έξω με σκοπό να ειδοποιήσει τους γονείς για το τι γινόταν εντός του κλαμπ όπου πραγματοποιούνταν γιορτή με μαθητές γυμνασίου. Η μητέρα της ανέφερε πως «το κορίτσι είναι τρομαγμένο και βλέπει ειδικούς. Ευτυχώς, γλίτωσε από τα χέρια του (κατάφερε να βγει από το όχημα). Είχε βγει έξω για να ενημερώσει για το τι γίνεται κι αυτός την ακολούθησε».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

αστυνομίαειδήσεις τώραγονείςασέλγεια