Ελλάδα|22.11.2022 15:30

Θεσσαλονίκη: «Το αυτοκίνητο χτύπησε δυο φορές την 21χρονη στην Καμάρα» - Σοκάρει η μαρτυρία περαστικού

Newsroom

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές Αρχές για τον εντοπισμό του οδηγού που σύμφωνα με  μάρτυρες παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και άφησε αβοήθητη μια νεαρή κοπέλα.

Ταυτοποιήθηκε το όχημα

Σύμφωνα με  πληροφορίες του voria.gr, το αυτοκίνητο που βρέθηκε στον περιφερειακό ταυτοποιήθηκε ως εμπλεκόμενο στο συμβάν και είναι θέμα χρόνου να εντοπιστεί και ο οδηγός του οχήματος, που ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν είναι και ο κάτοχος.

Βάσει περιγραφών η 21χρονη περίπου στις 1.20 τα ξημερώματα επιχείρησε να διασχίσει την Εγνατία στο ύψος της εκκλησίας της Υπαπαντής.

Άνθρωπος που εργαζόταν εκείνη την ώρα σε μαγαζί της περιοχής αναφέρει στη Voria.gr ότι  τη στιγμή του ατυχήματος άκουσε έναν εκωφαντικο θόρυβο. «Άκουσα έναν πολύ δυνατό θόρυβο. Εκείνη τη στιγμή βλέπω ένα αυτοκίνητο να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα να φεύγει προς δυτικά».

Σύμφωνα με τον ίδιο, άλλοι αυτόπτες μάρτυρες είδαν το αυτοκίνητο να χτυπάει πρώτα την κοπέλα, μετά ένα παρκαρισμένο όχημα, και στη συνέχεια να κάνει όπισθεν να πατάει ξανά την κοπέλα και στη συνέχεια να φεύγει από το σημείο. Τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος και την προανακριση διεξάγει η υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

αστυνομίαειδήσεις τώραΘεσσαλονίκηεγκατάλειψηπαράσυρση