Ελλάδα|24.02.2019 10:53

Επέστρεψε στην Κρήτη η μικρή Μαρίνα - Τι ζήτησε (vid)

Newsroom

Επέστρεψε στην Κρήτη η μικρή Μαρίνα Παχάκη από τις Αρχάνες, έπειτα από τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο στο Μόναχο, όπου την περίμενε η τεράστια αγκαλιά της οικογένειάς της.

Πλήθος συγγενών, σύμφωνα με το neakriti.gr, βρέθηκαν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» προκειμένου να την υποδεχτούν, η οποία και βρισκόταν στη Γερμανία από τις 29 Ιανουαρίου.

Συγκίνηση προκαλούν τα όσα δήλωσε ο πατέρας της 4χρονης, Γιώργος Παχάκης στην ΚΡΗΤΗ TV, ο οποίος - μεταξύ άλλων - ανέφερε ότι το πρώτο πράγμα που ζήτησε η μικρή, μετά την τεράστια περιπέτεια στην οποία υποβλήθηκε ήταν ένα… παγωτό.

Παράλληλα, ο κ. Παχάκης μίλησε και για την κατάσταση της υγείας της μικρής που συγκίνησε το πανελλήνιο, σχολιάζοντας: «Δεν υπάρχει καμία επιπλοκή! Δόξα τον Θεό! Με τη χάρη του Θεού όλα καλά! Κι εμείς οι ίδιοι δεν το περιμέναμε αυτό… Είναι ένα τεράστιο θαύμα!».

Το 4χρονο παιδί είχε διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο και για τη χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεσή του, η οικογένειά του έπρεπε να καταβάλλει το ποσό των 62.000 ευρώ. Για τον λόγο αυτό δημιουργήθηκε τραπεζικός λογαριασμός και αποδείχτηκε και μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 50.000 ευρώ, για το ταξίδι της Μαρίνας και της οικογένειάς της στη Γερμανία.

Τα έξοδα της χειρουργικής επέμβασης καλύφθηκαν από τον ΕΟΠΥΥ.

Πηγή: neakriti.gr

ΚρήτηΑγία Μαρίνα4χρονη Μαρίνα