Ελλάδα|25.11.2022 08:46
Θεσσαλονίκη: Πορεία κατά της Black Friday μπροστά από τα καταστήματα της Τσιμισκή
NewsroomΤέσσερις συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί για σήμερα Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Ειδικότερα, στις 8:30 το πρωί, εργαζόμενοι της «Μαλαματίνα» θα συγκεντρωθούν μπροστά από τα δικαστήρια στο πλαίσιο αγωγής που κατατέθηκε κατά της επιχείρησης.
Το απόγευμα, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά της έμφυλης βίας, μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου θα κάνουν δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, στις 18:00 στην Καμάρα και στις 19:00 στο Άγαλμα Βενιζέλου.
Τέλος, στο πλαίσιο της Black Friday οι Ενωμένοι Μακεδόνες θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Αριστοτέλους διαδηλώνοντας για τη στήριξη των ελληνικών προϊόντων. Στη συνέχεια θα κάνουν πορεία μπροστά από τα καταστήματα στην οδό Τσιμισκή.
- Την «βεντάλια» των προκλήσεων ανοίγει η Άγκυρα: Πώς διαβάζει η Αθήνα τις τουρκικές κινήσεις
- ΕΣΥ: Πώς το νομοσχέδιο Γκάγκα θα αυξήσει το «μαύρο» χρήμα στα νοσοκομεία
- Κίτρινα Ποδήλατα στο ethnos.gr: «Μας εκφράζει η ενωτική σκέψη της αριστεράς που δεν αναζητά την εξουσία»
- Θριάσιο ΙΙ: Αντίστροφη μέτρηση για τον τρίτο διαγωνισμό - Δυνατότητες και στόχοι
- Λατρεύεις τα quiz; Αυτός είναι ο νέος τρόπος για να τεστάρεις τις γνώσεις σου και να κερδίσεις πλούσια δώρα!
Διαβάστε ακόμη
- Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
- Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
- Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
- Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου