Ελλάδα|28.11.2022 21:27

Συμμορία ανηλίκων έκανε πάνω από 50 κλοπές κατά παραγγελία με εντολές μέσα από φυλακές - Βίντεο ντοκουμέντο του OPEN

Newsroom

Κλοπές κατά παραγγελία και μάλιστα με εντολείς έγκλειστους φυλακών πραγματοποιούσε συμμορία ανηλίκων, μέλη της οποίας συνελήφθησαν από την υποδιεύθυνση Αθηνών. Συγκεκριμένα οι Αρχές συνέλαβαν τρεις ανηλίκους που συμμετείχαν στην οργάνωση.

Ειδικότερα, όπως αποκαλύπτει η Μίνα Καραμήτρου στην τηλεόραση του OPEN, ο αρχηγός της συμμορίας ο οποίος ήταν στις φυλακές έδινε εντολές στους ανήλικους που ήταν ελεύθεροι, για το τι ακριβώς ήθελε να κλέψουν. Μάλιστα σε βίντεο- ντοκουμέντο που έδειξε το OPEN φαίνεται η δράση των ανήλικων σε σπίτι το οποίο είχαν διαρρήξει.

Πάνω από 50 κλοπές

Πρόκειται για τρεις ανηλίκους οι οποίοι φαίνεται να έχουν κάνει πάνω από 50 κλοπές αυτοκινήτων και σπιτιών. Έκαναν όμως και κατά παραγγελία κλοπές αυτοκινήτων ή μηχανών δηλαδή ο αρχηγός έπαιρνε μέσα από την φυλακή τους έλεγε τι ήθελαν να του κλέψουν, μηχανή η αυτοκίνητο και το πήγαιναν σε συγκεκριμένη διεύθυνση όπου το έπαιρνε ο ενδιαφερόμενος και τα χρήματα τα έβαζε σε λογαριασμούς των εγκλείστων. 

Εκτός από τις συλλήψεις των τριών ανηλίκων , η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει και τους τρεις έγκλειστους στις φυλακές που έδιναν τις εντολές. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραφυλακέςσυμμορία ανηλίκωνκλοπές