Ελλάδα|02.11.2018 23:28

Μήνυση Καμίνη στη DESTINY Επενδυτική για «ανύπαρκτη συνεργασία»

Newsroom

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα και βάσει της μήνυσης που κατέθεσε ο δήμος Αθηναίων, ο δήμαρχος της πρωτεύουσας, Γιώργος Καμίνης αλλά και η προϊστάμενη της Διεύθυνσης Ανθρωπίνου Δυναμικού, η εταιρεία Destiny Επενδυτική φέρεται να διαφήμιζε συνεργασία με τον δήμο Αθηναίων για το πρόγραμμα Χρυσή Βίζα, σε έντυπο με πλαστογραφημένες τις υπογραφές του δημάρχου και της διευθύντριας του δήμου. 

Με το συγκεκριμένο πιστοποιητικό, το οποίο αποκαλύπτει το ethnos.gr, φέρεται να διαφήμιζε η εταιρεία συνεργασία με τον δήμο Αθηναίων για το πρόγραμμα. Σε αυτό το πιστοποιητικό διακρίνεται το έμβλημα του δήμου Αθηναίων, ο οποίος φέρεται να εξουσιοδότησε την εταιρεία DESTINY Επενδυτική για να προσελκύσει Κινέζους επενδυτές. Το έγγραφο φέρονται να υπογράφουν τόσο ο δήμαρχος Αθηναίων όσο και η διευθύντρια του δήμου. 

Μηνυτήρια αναφορά του δήμου

Οι υπεύθυνοι του δήμου προχώρησαν σε μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου. Αναφέρουν, μεταξύ άλλων: «Ζητούμε την ποινική δίωξη παντός υπευθύνου για την ύπαρξη πλαστού “πιστοποιητικού” με τον τίτλο “CERTIFICATE OF AUTHORIZATION”, το οποίο φέρει ψευδές αναγραφόμενο περιεχόμενο, σύμφωνα με το οποίο, ο δήμος Αθηναίων φέρεται να εξουσιοδοτεί την αναφερόμενη σε αυτό “εταιρεία” με την επωνυμία “DESTINY INVESTMENTS (EPENDITIKI) M. IKE” ως δήθεν “Επισήμως Αναγνωρισμένο Μεσιτικό Γραφείο Ακινήτων και Πρακτορείο για το επενδυτικό πρόγραμμα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΒΙΖΑ, που περιλαμβάνει πωλήσεις, οικονομικές και μεταναστευτικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και στην Κίνα».

Πάντως, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας DESTINY, Ευάγγελος Παπαευαγγέλου, σε νέα συνέντευξή του, αρνήθηκε την όποια εμπλοκή του σε παράνομες συναλλαγές. «Όλες οι συναλλαγές μας είναι νόμιμες. Δηλώνω πεντακάθαρα πως είμαι έτοιμος να προσκομίσω όλα τα στοιχεία στον εισαγγελέα αν με καλέσει», ανέφερε. 

Ευάγγελος ΠαπαευαγγέλουΓιώργος ΚαμίνηςDESTINY Επενδυτική