Ελλάδα|01.12.2022 11:23

Θρήνος στην κηδεία της 21χρονης Έμμας - Συγκλόνισε η μητέρα της με το μήνυμα στη λήπτρια

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Κηδεία Έμμας στα Χανιά/ neakriti (gallery)
Κηδεία Έμμας στα Χανιά/ neakriti (gallery)
Κηδεία Έμμας στα Χανιά/ neakriti (gallery)
Κηδεία Έμμας στα Χανιά/ neakriti (gallery)
Κηδεία Έμμας στα Χανιά/ neakriti (gallery)

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί σήμερα στα Χανιά για να αποχαιρετήσει την 21χρονη Έμμα, που έχασε τη ζωή της όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Καμάρα Θεσσαλονίκης. Συντετριμμένοι οικογένεια, συγγενείς και φίλοι βρίσκονται στον Ιερό Ναό του Αγίου Γερασίμου στα Νεροκούρου για να πουν το τελευταίο «αντίο» στην αδικοχαμένη φοιτήτρια. Η σορός της βρίσκεται στην εκκλησία από τις 10 το πρωί ενώ αναμένεται να ψαλεί η εξόδιος ακολουθία.

Στο μεταξύ ζωή σε 4 λήπτες έδωσε  απόφαση των γονιών της Έμμας να δωρίσουν τα όργανά της. Η μητέρα της συγκινημένη έστειλε μήνυμα στην πρώτη λήπτρια που πήρε την καρδιά της 21χρονης.

Μητέρα 21χρονης: «Θέλω να την αγκαλιάσω όπως θα αγκάλιαζε το παιδί μου»

Μέσω της τηλεόραση του OPEN, η μητέρα της Έμμας έστειλε το δικό της συγκινητικό και μεγαλόψυχο μήνυμα στη 40χρονη λήπτρια: «Για αυτή τη μητέρα που πήρε την καρδιά του παιδιού μου θέλω να ξέρει ότι είναι διπλά τυχερή όχι μόνο γιατί βρέθηκε μια συμβατή καρδιά αλλά γιατί πήρε μια καρδιά που χτυπούσε μόνο για να κάνει το καλό. Θέλω να της πω ένα ευχαριστώ γιατί μέσω αυτής το παιδί μου δεν έχει χαθεί και ότι κάποια στιγμή θα ήθελα αν το επιθυμούσε και αυτή να την αγκαλιάσω όπως θα αγκάλιαζα το παιδί μου».

«Ευχαριστώ τους γονείς της Έμμας»

Ο σύζυγος της 52χρονης γυναίκας με λόγια καρδιάς σημείωσε στο ThessToday.gr ότι «η εγχείρηση της γυναίκας μου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία. Ευχαριστούμε από καρδιάς τους γονείς της κοπέλας για το μόσχευμα που δώρισαν, το νοσοκομείο».

Στο μεταξύ σε έναν 62χρονο από τα Γρεβενά μεταμοσχεύτηκε το ήπαρ της Έμμας. Μια καλύτερη ζωή περιμένει και την 52χρονη στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, στην οποία μεταμοσχεύθηκε το νεφρό της φοιτήτριας.

ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κρήτηειδήσεις τώραΧανιάδωρεά οργάνων