Ελλάδα|01.12.2022 14:23

Κινηματογραφική ληστεία στα γραφεία του ΟΣΕ στην Ομόνοια - Οι δράστες άρπαξαν χρηματοκιβώτιο αλλά ο ένας έπεσε από τις σκάλες

Ευλαμπία Ρέβη

Κινηματογραφική ήταν η απόπειρα κλοπής χρηματοκιβωτίου από τα γραφεία του Προμηθευτικού Καταναλωτικού Τουριστικού Συνεταιρισμού Εργαζόμενων Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΣΥΝΠΕ ΟΣΕ) στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου 59 με δράστες έναν 34χρονο υπήκοο Ιράν και έναν 41χρονο υπήκοο Αφγανιστάν.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις δέκα το βράδυ της περασμένης Τετάρτης όταν οι δύο κλέφτες πήδηξαν στην ταράτσα της διώροφης δομής από την ταράτσα παρακείμενης πολυκατοικίας και κατάφεραν να μπουν στον δεύτερο όροφο που στεγάζονται τα γραφεία του Συνεταιρισμού.

Μπόρεσαν να σηκώσουν το χρηματοκιβώτιο, αλλά έγιναν αντιληπτοί και ενημερώθηκε η Άμεση Δράση. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στη θέα των οποίων οι δράστες προσπάθησαν να διαφύγουν.

Ο 34χρονος Ιρανός κατά την απόπειρα διαφυγής του έπεσε από τις σκάλες με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, ενώ τόσο ο ίδιος όσο και ο συνεργός του συνελήφθησαν.

Ο τραυματίας κλέφτης νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο ΚΑΤ και ο 41χρονος Αφγανός οδηγήθηκε στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

αστυνομίαΟΣΕΟμόνοιαειδήσεις τώραληστεία