Ελλάδα|01.12.2022 14:49

Σκληρός κακοποιός που αναζητούσαν οι ιταλικές Αρχές στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ - Λήστευε σπίτια με απίστευτη βία

Ευλαμπία Ρέβη

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. έπεσε ένας 31χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των Ιταλικών Αρχών με τις κατηγορίες της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, απόπειρας ανθρωποκτονίας και ληστείας.

Ο αδίστακτος κακοποιός με καταγωγή από τη Γεωργία που μαζί με συνεργούς του έμπαινε μέσα σε σπίτια της γειτονικής χώρας και λήστευε τους ενοίκους με απίστευτη σκληρότητα εντοπίστηκε στο Περιστέρι χθες το απόγευμα από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κράτησε ιδιαίτερα σκληρή στάση και αρνήθηκε να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 30-11-2022 στο Περιστέρι, μετά από αναζητήσεις και κατόπιν διερεύνησης και αξιοποίησης πληροφοριών, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 31χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των Ιταλικών Αρχών.

Ο ανωτέρω κατηγορείται για τα αδικήματα της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, απόπειρας ανθρωποκτονίας και ληστείας, πράξεις που διαπράχθηκαν κατά τη διάρκεια εισβολών σε κατοικίες σε βάρος των ενοίκων τους. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ιταλίαειδήσεις τώραΕΛ.ΑΣαστυνομία