Ελλάδα|01.12.2022 15:04

Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Ξεκινούν αύριο αιτήσεις (Αναλυτικές οδηγίες)

Newsroom

Στις 2 Δεκεμβρίου ξεκινούν οι αιτήσεις για τον Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για τις 5.124 μόνιμες θέσεις που θα καλυφθούν σε όλη την Ελλάδα σε δήμους, υπουργεία, φορείς, περιφέρειες.

Εξ αυτών, 3.502 θέσεις αφορούν αποφοίτους πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, 1.565 τεχνολογικής κατεύθυνσης, ενώ 57 θέσεις αφορούν ειδικό επιστημονικό προσωπικό. Οι σχετικές προκηρύξεις θα εκδοθούν μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού, για τον οποίο αδημονούν χιλιάδες ενδιαφερόμενοι.

Όλοι οι πτυχιούχοι Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. προετοιμάζονται για να καταθέσουν την αίτησή τους με βάση την κατανομή των θέσεων και ειδικοτήτων που ανακοινώθηκε (δείτε εδώ)

Πώς θα κάνετε την αίτηση (Οδηγίες με πολύ απλά βήματα)

Σας παρουσιάζουμε ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ για το πώς θα κάνετε την αίτηση και το πώς θα πληρώσετε το παράβολο!

Με λίγες και άμεσες κινήσεις μπορείτε πολύ εύκολα να κάνετε την αίτησή σας

Να σημειωθεί αρχικά ότι για την συμμετοχή των υποψηφίων στον διαγωνισμό απαιτείται η έκδοση και πληρωμή ηλεκτρονικού παράβολου, η οποία πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, διαφορετικά η αίτηση δεν θα μπορεί να οριστικοποιηθεί!

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τον κωδικό του ηλεκτρονικού παραβόλου στο απαραίτητο πεδίο της αίτησης όπως φαίνεται αναλυτικά παρακάτω.

Για να κάνετε λοιπόν την ηλεκτρονική σας αίτηση θα πρέπει να επισκεφτείτε την ηλεκτρονική σελίδα του ΑΣΕΠ: Αρχική (asep.gr)

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΔΩ

Ποια εξ αποστάσεως προετοιμασία καλύπτει την ύλη του Διαγωνισμού χωρίς υποχρεωτικές παρακολουθήσεις

Η κορυφαία προετοιμασία στην Ελλάδα υπό την εποπτεία ομ.Καθηγητή Δημόσιου Πανεπιστημίου πραγματοποιείται από τον εκπαιδευτικό οργανισμό goLearn εξ ολοκλήρου ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ και ΑΣΥΓΧΡΟΝΑ χωρίς υποχρεωτικές παρακολουθήσεις

Έχει διάρκεια έως τις εξετάσεις του Μαρτίου και εσείς μπορείτε να διαβάζετε και να λύνετε και τα τεστ όποτε θέλετε!

Η προετοιμασία αποτελεί την νο1 προετοιμασία σε επιλογή υποψήφιων απ' όλη την Ελλάδα και έχει μάλιστα και την χαμηλότερη τιμή που πραγματοποιείται από εκπαιδευτικούς οργανισμούς ΚΕΔΙΒΙΜ που εποπτεύονται από το Υπουργείο Παιδείας

ΕΚΔΗΛΩΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ

Αιτήσεις για 1.541 διορισμούς υπαλλήλων γραφείου σε όλη την Ελλάδα

Ανάμεσα στις 5124 υπάρχουν και 1.541 μόνιμες θέσεις για υπαλλήλους γραφείου με υποψηφίους που διαθέτουν οποιοδήποτε  απλά πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ.

Οι διορισμοί θα γίνουν σε όλη την Ελλάδα σε υπουργεία, δήμους, φορείς, ΝΠΔΔ μόνο από όσους πετύχουν στο Διαγωνισμό

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ

Πηγή: alfavita.gr

Διαβάστε επίσης:

Έτσι θα πετύχετε στον Γραπτό Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ – Τι πρέπει να προσέξετε

Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα μαθήματα Εξέτασης και οι Ειδικότητες

ΑΣΕΠ