Ελλάδα|01.12.2022 18:51

Διακοπή ρεύματος: Πότε θα αποκατασταθεί πλήρως ηλεκτροδότηση στη Θεσσαλονίκη – Πού καταγράφονται προβλήματα

Ρωμανός Κοντογιαννίδης

Έχει αποκατασταθεί το μεγαλύτερος μέρος της ηλεκτροδότησης στην πόλη της Θεσσαλονίκης και σε σημεία της περιφέρειας του νομού, όπου από το βράδυ της Τετάρτης 30 Νοεμβρίου καταγράφηκαν πολλά προβλήματα και πολίτες ταλαιπωρήθηκαν με πολύωρες διακοπές ρεύματος.

Αυτό ανέφερε στο ethnos.gr ο περιφερειακός διευθυντής Μακεδονίας – Θράκης της ΔΕΔΔΗΕ, Νίκος Παυλίδης, ο οποίος σημείωσε ότι μέχρι το βράδυ θα αποκατασταθεί στο σύνολό της η ηλεκτροδότηση.

Όπως λέει ακόμα, αυτήν τη στιγμή υπάρχουν μεμονωμένες διακοπές ρεύματος σε σημεία της κεντρικής Θεσσαλονίκης, δυτικά στην περιοχή της Μοναστηρίου και στην περιοχή του Τριαδίου του Δήμου Θέρμης.

«Αυτήν τη στιγμή 6-7 συνεργεία μας βρίσκονται έξω, σε ανατολική και δυτική Θεσσαλονίκη και αποκαθιστούν τις τελευταίες βλάβες. Πλέον αντιμετωπίζουμε διάσπαρτα μεμονωμένα προβλήματα. Έπεσαν τρεις κολώνες, μία στην οδό Μοναστηρίου και δύο στην ανατολική Θεσσαλονίκη και γι’ αυτό δημιουργήθηκαν προβλήματα. Μέχρι το βράδυ το δίκτυο ηλεκτροδότησης θα αποκατασταθεί στο σύνολό του σε ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη. Επίσης, συνεργεία μας βοήθησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία και στις κοπές δέντρων», λέει στο ethnos.gr ο κ. Παυλίδης.

ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

διακοπή ρεύματοςΔΕΔΔΗΕηλεκτροδότησηΘεσσαλονίκη