Ελλάδα|02.12.2022 21:58

Τρόμος στη Χαλκίδα: Άντρας εισέβαλε με μαχαίρι σε μαγαζιά - Καταγγελίες πως παρενόχλησε εργαζόμενη

Newsroom

Στιγμές τρόμου έζησαν όσοι βρέθηκαν στο κέντρο της Χαλκίδας το πρωί της Τρίτης, όταν ένας άνδρας με μαχαίρι εισέβαλε σε μαγαζιά, απειλώντας και βρίζοντας.

Στο πρώτο μαγαζί που εισέβαλε, σύμφωνα με καταγγελίες των εργαζόμενων και όπως μεταδίδει το evima.gr, προχώρησε σε σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος τόσο εργαζόμενης στο κατάστημα, όσο και μίας πελάτισσας. Όταν του ζήτησαν να φύγει από το μαγαζί, εκείνος έβγαλε ένα μαχαίρι και άρχισε να απειλεί λέγοντας ότι «θα τους σφάξει όλους», ενώ τελικά κατάφεραν να τον απομακρύνουν από το μαγαζί.

Ο 40χρονος δράστης, ωστόσο, συνέχισε την απειλητική του στάση και σε κοντινά καταστήματα και εν τέλει κατάφερε να τον ακινητοποιήσει ένας μαγαζάτορας. Στη συνέχεια, στο σημείο έσπευσε η αστυνομία που τον συνέλαβε, ενώ όπως αποδείχθηκε ο άνδρας βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία και δικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, όπου ομολόγησε τις πράξεις του ισχυριζόμενος ότι δεν ήξερε τι έκανε επειδή ήταν υπό την επήρεια μέθης και αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Το δικαστήριο δεν πείστηκε από τα λεγόμενα του και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 10 μηνών για εξύβριση, απειλή, παράνομη οπλοφορία και διατάραξη οικιακής ειρήνης.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΕύβοιααπειλέςεπίθεση με μαχαίριΧαλκίδαμαχαίρι