Ελλάδα|03.12.2022 17:39

Βόλος: 13χρονη κατήγγειλε τον πατέρα της για κακοποίηση - Συνελήφθη ο 40χρονος

Newsroom

Για κακοποίηση της 13χρονης κόρης του κατηγορείται 40χρονος από τον Βόλο, ο οποίος, μάλιστα, με δικαστική απόφαση έχει την επιμέλεια των παιδιών του εδώ και έξι χρόνια, ενώ η μητέρα τους ζει στην Αθήνα.

Ο 40χρονος, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, βρέθηκε στα κρατητήρια της αστυνομίας, μετά από καταγγελία της πρώην συζύγου του αλλά και της ανήλικης κόρης του ότι την κακοποίησε. Μετά από την καταγγελία το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, όπου και παρέμεινε για προστατευτική φύλαξη.

Ο πατέρας, μετά τη σύλληψή του, οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο αλλά ο συνήγορος υπεράσπισης ζήτησε προθεσμία, για να προετοιμάσει την απολογία του και θα δικαστεί τη Δευτέρα. Μέχρι τότε αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η 33χρονη μητέρα πήγε στον Βόλο και είχε επικοινωνία με την ανήλικη κόρη της, μέσω δικτύου κοινωνικής δικτύωσης. Το πρωί της Πέμπτης 1η Δεκεμβρίου το κοριτσάκι ξεκίνησε για το σχολείο αλλά βρέθηκε στην αστυνομία συνοδευόμενο από την μητέρα του, καταγγέλλοντας τον πατέρα για κακοποίηση και πιο συγκεκριμένα για ξυλοδαρμό πριν δύο ημέρες.

Ο 40χρονος θα δικαστεί τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, έχοντας ολοκληρωθεί και οι ιατρικές γνωματεύσεις για την κατάσταση υγείας της 13χρονης κόρη του.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

κακοποίησηΒόλοςκόρηπατέρας