Ελλάδα|04.12.2022 19:15
Καστοριά: Δημοτική σύμβουλος συνελήφθη για εμπόριο κάνναβης
NewsroomΕκλεγμένη δημοτική σύμβουλος σε δήμο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς συνελήφθη μαζί με τον σύντροφό της, καθώς βρέθηκαν στην κατοχή τους, κατόπιν ελέγχου, 66 κιλά κάνναβης.
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, οι συλλήψεις έγιναν στους Λαχανόκηπους Καστοριάς, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της κατόπιν αστυνομικής επιχείρησης συνελήφθη και ο άνθρωπος που θα παραλάμβανε τη μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη.
Οι έρευνες συνεχίζονται από τους αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς ενώ οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Καστοριάς.
- Παρακολουθήσεις: Ανύπαρκτο πλαίσιο προστασίας του απορρήτου - Ανεπαρκές και το νέο νομοσχέδιο - Τα συμπεράσματα μελέτης του Eteron
- Κατέληξε ο πατέρας του δημοσιογράφου που είχε καταγγείλει κακοποίηση στο «Παπαγεωργίου» - «100 μέρες περίμενε έστω έναν προανακριτικό υπάλληλο»
- Άγριο έγκλημα στο Βέλγιο: 33χρονος σκότωσε την έγκυο σύζυγό του και τον 5χρονο γιο της
- Τουρισμός: Υψηλές πληρότητες των ξενοδοχείων αναμένονται την εορταστική περίοδο
- Η πραγματικότητα δημιουργείται από τον εγκέφαλό μας: Τι σημαίνει αυτό και γιατί είναι σημαντικό;
Διαβάστε ακόμη
- Ο Χαμενεΐ για πρώτη φορά παραδέχεται ότι υπάρχουν χιλιάδες νεκροί στο Ιράν - «Φταίει ο Τραμπ, είναι εγκληματίας»
- Τι θα γίνει αν ενεργοποιηθεί το ηφαίστειο του Κολούμπο - Ποιες οι πιθανότητες για τσουνάμι στη Σαντορίνη
- Με μαντολίνα, λαούτα και χειροκροτήματα το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Ξυλούρη (Ψαρογιάννη)
- Απίστευτος δημόσιος καβγάς του Μασκ και του CEO της Ryanair - «Απολύστε αυτόν τον ηλίθιο»