Ελλάδα|04.12.2022 23:02

Νύχτα έντασης στη λεωφόρο Υμηττού: Το βίντεο - ντοκουμέντο από την εμπρηστική επίθεση σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων

Newsroom

Ένα αποκλειστικό βίντεο από την εμπρηστική επίθεση κατά αντιπροσωπείας αυτοκινήτων στη Λεωφόρο Υμηττού παρουσίασε, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, η Μίνας Καραμήτρου. Λίγο αργότερα, στην ίδια περιοχή ακολούθησε επίθεση κατά διμοιρίας των ΜΑΤ. 

Η επίθεση συνέβη το βράδυ του Σαββάτου, και μάλιστα οι κάμερες στο κατάστημα εμπορίας αυτοκινήτων δείχνουν πόσο καλά οργανωμένη ήταν και πώς, οι κουκουλοφόροι, λειτούργησαν μεθοδικά και με μοίρασμα ρόλων, καθώς φαίνονται να μπαίνουν στην είσοδο του καταστήματος, να αφήνουν βόμβες μολότοφ στα σταθμευμένα αυτοκίνητα, ακόμα και στην είσοδο του καταστήματος, το οποίο παίρνει φωτιά, με αποτέλεσμα έξι αυτοκίνητα του καταστήματος να υποστούν ολική καταστροφή, και μάλιστα δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Πριν από εννέα μήνες, η συγκεκριμένη αντιπροσωπεία αυτοκινήτων είχε δεχθεί και πάλι επίθεση από κουκουλοφόρους.

Επίθεση με μολότοφ και κατά διμοιρίας αστυνομικών

Ωστόσο, οι δράστες της επίθεσης δεν έμειναν μόνο στην καταστροφή στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων.

Την ώρα που εμφανίστηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις, μία άλλη ομάδα κουκουλοφόρων βγήκε από το πανεπιστήμιο κι άρχισε να πετά βόμβες μολότοφ σε βάρος των αστυνομικών. Το ένα άτομο συνελήφθη. Πρόκειται για έναν 24χρονο ο οποίος είναι γνωστός στις Αρχές αφού φέρεται να ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο. Στο σακίδιό του βρέθηκαν τρεις βόμβες μολότοφ, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, όπου και τού απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

εμπρηστική επίθεσηπωλήσεις αυτοκινήτωνειδήσεις τώρα