Ελλάδα|05.12.2022 10:29

Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Είχε απειλήσει ξανά την 19χρονη ο καθ' ομολογίαν δράστης - Την Πέμπτη η απολογία του

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Απολογία δράστη γυναικοκτονίας στον Πειραιά/Eurokinissi
Απολογία δράστη γυναικοκτονίας στον Πειραιά/Eurokinissi
Απολογία δράστη γυναικοκτονίας στον Πειραιά/Eurokinissi
Απολογία δράστη γυναικοκτονίας στον Πειραιά/Eurokinissi
Απολογία δράστη γυναικοκτονίας στον Πειραιά/Eurokinissi

«Για μια ακόμη φορά το Σάββατο τσακωθήκαμε. Είδε κάτι στο κινητό μου και ξεκίνησε ο καβγάς. Εκείνη τη στιγμή θόλωσα και την πυροβόλησα. Μετά από αυτό δεν θυμάμαι τίποτα. Μετανιώνω για αυτό που έκανα» φέρεται να είχε πει ο καθ'ομολογίαν γυναικοκτόνος στο εισαγγελέα. Ο δολοφόνος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη στις 11 το πρωί.

Ωστόσο, οι νέες πληροφορίες για το παρελθόν του που έρχονται στο φως αποκαλύπτουν πως ο δράστης είχε απειλήσει και παλιότερα τη 19χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος απειλούσε συχνά την 19χρονη σύντροφό του: τον περασμένο Ιούλιο, και ενώ η 19χρονη ήταν στην εργασία της στην Ηγουμενίτσα για την καλοκαιρινή σεζόν, ο 25χρονος, ο οποίος έφτασε στην πόλη, της είχε στείλει απειλητικό μήνυμα γράφοντας πως αν δεν τον συναντούσε θα πήγαινε αυτός στον χώρο εργασίας της να τα «σπάσει όλα».

Τότε, η 19χρονη είχε ζητήσει από μία φίλη και ένα συνάδελφό της να τη συνοδεύσουν. Μετά τη συνάντηση, η νεαρή είχε αποκαλύψει στον κύκλο της ότι ο 25χρονος την απειλούσε πως θα της κάνει κακό, «ακόμη και ότι θα τη σκοτώσει».

«Αδυναμία» - Η τελευταία ανάρτησή του στα social media

Λίγο πριν παραδοθεί στην αστυνομία, ο 25χρονος έκανε ανάρτηση στα social media. «Αδυναμίες. Δεν είχε καμία. Είχα μία. Αγαπούσα» έγραψε ο δολοφόνος της νέας γυναίκας που είχε απειλήσει και στο παρελθόν το θύμα του, κατά πληροφορίες.

Πώς έγινε το έγκλημα 

Εκείνη δούλευε σε μπαρ στην Καλλιθέα και εκείνος σε νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά και οι εντάσεις στη σχέση τους ήταν συχνές, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Η άτυχη 19χρονη είχε μόλις σχολάσει από το μπαρ που εργαζόταν στην Καλλιθέα. Πήγε λοιπόν, στο σπίτι του 25χρονου συντρόφου της στην οδό Βαμβα στα Καμίνια, όπου και ξεκίνησε ένας άγριος καβγάς. Ο καθ’ ομολογίαν γυναικοκτόνος φέρεται να υποστήριξε πως πάνω στη λογομαχία τους έβγαλε το όπλο και την πυροβόλησε στο κεφάλι και κατάλαβε μόνο τι είχε συμβεί, όταν οι ναρκωτικές ουσίες που είχε λάβει σταμάτησαν να έχουν επίδραση στον οργανισμό του.

Τότε, σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς, αποφάσισε να παραδοθεί, ενώ φέρεται να ισχυρίστηκε πως το όπλο με το οποίο αφαίρεσε τη ζωή της 19χρονης το είχε αγοράσει παράνομα πριν από έναν χρόνο από κύκλωμα Ρουμάνων κακοποιών.Το όπλο της δολοφονίας οι αστυνομικοί εντόπισαν στην κατάψυξη.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΠειραιάςγυναικοκτονίαδράστης