Ελλάδα|13.12.2022 08:47
Πάτρα: Διέρρηξαν τη «Φλόγα» και άρπαξαν τα λεφτά για τα παιδιά με καρκίνο
NewsroomΚαμία ντροπή δεν είχαν ληστές στην Πάτρα που αποφάσισαν να διαρρήξουν τα γραφεία του συλλόγου «Φλόγα» και να κλέψουν τα χρήματα που προορίζονταν για τα παιδιά με καρκίνο.
Ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» διατηρεί γραφεία και στην Πάτρα και λόγω των γιατρών είχε διοργανώσει εκδήλωση όπου μαθητές από τα σχολεία της πόλης έκαναν παζάρι και συγκέντρωσαν χρήματα, για να τα δώσουν στη «Φλόγα».
Αυτό φαίνεται πως το πληροφορήθηκαν θρασύτατοι ληστές, οι οποίοι διέρρηξαν τα γραφεία της «Φλόγας» και πήραν όλα τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί για τα παιδάκια. Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, αντίστοιχη διάρρηξη έγινε και στον οργανισμό «Φωτεινό Αστέρι».
- Qatar Gate: Την Τετάρτη στον ανακριτή η Καϊλή - Τι εξετάζουν ευρωπαϊκές και ελληνικές Αρχές
- Ετοιμάζει επιθετική ενέργεια ο Ερντογάν; Τα διπλά «πυρά» κατά Ελλάδας και η προειδοποίηση Ακάρ - Το κλίμα στην Τουρκία
- Σκάνδαλα διαφθοράς που συγκλόνισαν τον κόσμο: Όσο υπάρχουν άνθρωποι θα υπάρχει και δωροδοκία
- Προϋπολογισμός: Το στοίχημα της ανάπτυξης του 2023 και τα νέα μέτρα στήριξης για τα νοικοκυριά
- Θες να ζήσεις ένα Δεκέμβρη βγαλμένο από χριστουγεννιάτικη ταινία; Πάρε μια γεύση από δραστηριότητες που υπόσχονται ότι θα σε βάλουν στο κλίμα των εορτών
Διαβάστε ακόμη
- Θρίλερ χωρίς τέλος στην Κυψέλη: Μικρόσωμη γυναίκα εκτιμούν οι Αρχές ότι είναι το θύμα
- «Θάνατος στον ξεπουλημένο»: Οι σκληροπυρηνικοί του Ιράν κατηγορούν την ηγεσία της χώρας για «πραξικόπημα»
- Αμίαντος και τοξική σκόνη στο μετρό του Λονδίνου; Τι καταγγέλλει πρώην εργαζόμενος - «Είναι επικίνδυνα απόβλητα»
- Φρίκη στην Αλαμπάμα: 2χρονο κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό δεμένο χειροπόδαρα στο κρεβάτι του - Συνελήφθη η μητέρα