Ελλάδα|14.12.2022 23:14

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη του «Μιχάλη» - Με ποινικό παρελθόν μαστροπού ο 57χρονος

Newsroom

Ανακοίνωση για τη σύλληψη του 57χρονου συνταξιούχου ναυτικού που συνελήφθη ως ύποπτος για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης στον Κολωνό εξέδωσε η ΕΛΑΣ.

Ο διαβόητος «Μιχάλης» είναι κάτοικος Πειραιά, ενώ μόλις οι αστυνομικοί ,του πέρασαν χειροπέδες, ξεκίνησαν έρευνα στο σπίτι του προκειμένου να εντοπίσουν ευρήματα που θα βοηθήσουν στην έρευνα.

Ο «Μιχάλης» φέρεται να έχει ποινικό παρελθόν ως μαστροπός και έχει κατονομαστεί από το παιδί ως ο «συνοδός» της στα αυτοκίνητα των πελατών του Μίχου. Πρόκειται για άνδρα ηλικίας περίπου 57 ετών, ο οποίος φαίνεται πως κανόνιζε και ο ίδιος τα ραντεβού της φρίκης για το κοριτσάκι, όπως έκανε και ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση Ηλίας Μίχος.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη του 57χρονου

«Συνελήφθη με ένταλμα 57χρονος ημεδαπός που κατηγορείται ότι προέβη σε μαστροπεία με χρήση ηλεκτρονικών μέσων και γενετήσια πράξη με ανήλικη παθούσα

Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής,  συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, απογευματινές ώρες σήμερα (14-12-2022) στο Κερατσίνι, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 57χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για μαστροπεία εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών, με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος, κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο πρόσωπο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση, τελεσθείσα και σε απόπειρα.

Ο 57χρονος κατηγορείται ότι προέβη στις ανωτέρω πράξεις από το μήνα Απρίλιο έως το μήνα Αύγουστο του έτους 2022.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική και έπειτα ανακριτική αρχή».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΚολωνόςβιασμόςμαστροπός