Σοκ στην Κόρινθο: Πέντε ανήλικοι συνελήφθησαν για απόπειρα ομαδικού βιασμού συμμαθήτριάς τους
NewsroomΠέντε μαθητές ηλικίας από 13 έως 16 ετών συνελήφθησαν στην Κόρινθο διότι φέρονται να επιτέθηκαν σε ανήλικη συμμαθήτριά τους, να την ακινητοποίησαν και εν συνεχεία να αποπειράθηκαν να την βιάσουν.
Σύμφωνα με το korinthostv, το απόγευμα της Τετάρτης, μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου η 45χρονη μητέρα του κοριτσιού και κατήγγειλε ότι πέντε συμμαθητές της κόρης της αποπειράθηκαν να τη βιάσουν και μάλιστα μέσα στο προαύλιο του σχολείου τους.
Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η κοπέλα καταγγέλλει ότι το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης ενώ το 14χρονο κορίτσι ήταν στο σχολείο της. Σύμφωνα με την καταγγελία, το κορίτσι δέχτηκε την επίθεση στον προαύλιο χώρο όμως προβάλλοντας αντίσταση κατάφερε να ξεγλιστρήσει από τα χέρια των συμμαθητών της και να απομακρυνθεί τρέχοντας από το σημείο.
Η Ασφάλεια, μετά από προανάκριση, κατάφερε να ταυτοποίηση και να συλλάβει τους δράστες. Αυτή την ώρα είναι στα δικαστήρια Κορίνθου. Η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία της Κορίνθου.
- Εύα Καϊλή: Ποινική έρευνα για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και στην Ελλάδα
- Πανικός στην Κίνα από την έξαρση κορονοϊού: Ουρές στα φαρμακεία - Ψάχνουν τεστ και αντιγριπικά μέχρι και στην Αυστραλία
- Χρυσές Σφαίρες 2023: Ο Έντι Μέρφι θα λάβει το βραβείο Cecil B. DeMille για την συνολική του πορεία στον κινηματογράφο
- Ελληνικός Χρυσός: Χρηματοδότηση ύψους 680 εκατ. ευρώ για το έργο των Σκουριών
- «Ήταν τρομακτικό να ουρλιάζει και να μου φωνάζει ο αδερφός μου»: Νέες αποκαλύψεις απ’ το ντοκιμαντέρ Harry & Meghan – Σε ποιον ρίχνει την ευθύνη ο Δούκας του Sussex για την αποβολή της γυναίκας του;
- Στο «κόκκινο» ξανά η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε ως απάντηση το Ιράν: Εκρήξεις σε Τεχεράνη, Ταμπρίζ και Ισφαχάν
- Η τελευταία μπλόφα του Τζέιμς Δαλαμάγκα πριν από τη σύλληψη - Πώς τον έπιασαν μετά από τρεις δεκαετίες
- «Μπερδεμένος» ο καιρός αυτή τη βδομάδα: Πότε αναμένονται... 37άρια και πότε μπόρες - Πρόγνωση Μαρουσάκη
- Το οριστικό deal Σαλμά με τη Χαριλάου Τρικούπη, η αποκάλυψη Πολάκη για το τηλεφώνημα Τσίπρα και ο φόβος της κυβέρνησης για διπλό εγκλωβισμό