Ελλάδα|15.12.2022 21:23

Κόρινθος: Συγκλονίζει η 14χρονη για την απόπειρα βιασμού από συμμαθητές της - «Μου έκανε κεφαλοκλείδωμα και μετά ήρθαν οι άλλοι»

Newsroom

Σοκ στην κοινωνία της Κορίνθου έχει προκαλέσει η είδηση ότι 5 ανήλικοι μαθητές αποπειράθηκαν να βιάσουν ανήλικη συμμαθήτριά τους την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου και μάλιστα στο προαύλιο του σχολείου τους. Σύμφωνα με το korinthsotv, η ανήλικη βρέθηκε, το απόγευμα της Τετάρτης σε δομή ανηλίκων του υπουργείου Δικαιοσύνης στην Αθήνα και παρουσία ειδικών παιδοψυχολόγων κατέθεσε τα όσα εφιαλτικά έζησε στο σχολείο της.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η ανήλικη εξετάστηκε από ιατροδικαστή για δύο ώρες και εκείνος διαπίστωσε πως η 14χρονη έφερε μώλωπες στους καρπούς και τα πόδια της.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η επίθεση, κατά δήλωσή της, σημειώθηκε γύρω στις 11:00 και ενώ είχε ήδη χτυπήσει το κουδούνι λήξης του διαλείμματος και οι μαθητές επέστρεφαν στις τάξεις. Τότε, μια παρέα πέντε ατόμων, την πλησίασε και της είπε να πάνε λίγο πιο πέρα, από την αίθουσα δίπλα στις τουαλέτες δήθεν για να της μιλήσει για μία φίλη της. Το κοριτσάκι, τον ακολούθησε και τότε ο δράστης, της όρμησε, της έκανε κεφαλοκλείδωμα και άρχισε να τη θωπεύει στο στήθος και τα γεννητικά όργανα.

Η μικρή αντέδρασε, του έριξε μια κλωτσιά και τότε εμφανίστηκε μπροστά της η «ομάδα κρούσης» , οι άλλοι τέσσερις κατηγορούμενοι. Όλοι μαζί, πέφτουν πάνω της, τη στριμώχνουν σε μια εσοχή και αρχίζουν να την αγγίζουν άγαρμπα στο στήθος και τα γεννητικά της όργανα. Μάλιστα ο ένας από τους δράστες, έδωσε εντολή σε 16χρονο να βάλει τα χέρια του μέσα από τη φόρμα της μαθήτριας στα γεννητικά της όργανα, την ώρα που οι υπόλοιποι προσπαθούσαν να της κατεβάσουν το παντελόνι. Το κορίτσι, πάλεψε με τους επίδοξους βιαστές και κατάφερε να απομακρυνθεί από το σημείο.

Οι ανήλικοι, ηλικίας από 13 έως 16 ετών που επιχείρησαν να βιάσουν τη συμμαθήτρια τους συνελήφθησαν μετά την καταγγελία της μητέρας της 14χρονης, με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού ενώ συνελήφθησαν και οι γονείς τους οι οποίοι διώκονται για παραμέληση εποπτείας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

βιασμόςειδήσεις τώρασχολείοΚόρινθος