Ελλάδα|19.12.2022 22:58

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τον 16χρονο στο Παλαιό Φάληρο: «Έχω κλειδώσει τις πόρτες και θα αυτοκτονήσω»

Newsroom

Η γειτονιά του 16χρονου παιδιού που έδωσε τέλος στη ζωή του με το όπλο του πατέρα του το μεσημέρι της Κυριακής (18/12) στο Παλαιό Φάληρο, είναι συγκλονισμένη αφού, ο έφηβος φέρεται να αντιμετώπιζε δυσκολίες στην Ελλάδα όπου είχε μετακομίσει πρόσφατα με τους γονείς του.

Είχε μετακομίσει στην Ελλάδα από την Ελβετία

Το παιδί που οδηγήθηκε στην αυτοκτονία, σύμφωνα με το Star αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ είχε αδυναμία να προσαρμοστεί στη νέα του ζωή εδώ. Πριν από ένα χρόνο είχε μετακομίσει, με την οικογένειά του στην Ελλάδα από την Ελβετία, για τις απαιτήσεις της δουλειάς του πατέρα του, ο οποίος έχει επιτελικό πόστο σε τράπεζα. Φαίνεται ότι, στο παιδί, έλειπαν οι φίλοι και οι παρέες του, ενώ αντιμετώπιζε δυσκολίες προσαρμογής στο νέο περιβάλλον. Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν να αφαιρέσει την ίδια του τη ζωή, ενώ, όπως έχει γίνει γνωστό, παρακολουθούνταν από ψυχολόγο.

Την Κυριακή το μεσημέρι, ο 16χρονος κλειδώθηκε στην τουαλέτα στον επάνω όροφο του σπιτιού του, από όπου και κάλεσε το 112, λέγοντας ότι θα αυτοκτονήσει. Οι τελευταίες λέξεις του παιδιού φέρεται να ήταν «έχω κλειδώσει τις πόρτες και θα αυτοκτονήσω». Στη συνέχεια, έστρεψε το 9άρι όπλο του πατέρα του στο κεφάλι και αυτοπυροβολήθηκε.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο βρήκαν, έξω από την τουαλέτα, τον πατέρα του παιδιού. Σπάζοντας την πόρτα, βρήκαν τον 16χρονο μέσα σε μία λίμνη αίματος, με διαμπερές τραύμα στο κεφάλι. Ο έφηβος είχε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, κατέληξε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ανήλικοςειδήσεις τώρααυτοκτονίαΠαλαιό Φάληρο