Δημοσιογράφος του BBC για το άρθρο: Δεν είχα δεχτεί ποτέ τόσα πολλά μηνύματα
NewsroomΤο άρθρο του BBC, που δημοσιεύτηκε πριν από λίγες ημέρες και κάνει λόγο για «μακεδονική μειονότητα» που υπάρχει στην Ελλάδα, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Πολλές ήταν και οι αντιδράσεις από τα πολιτικά κόμματα, τα οποία έσπευσαν να επιρρίψουν ευθύνη για το συγκεκριμένο άρθρο στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Η δημοσιογράφος του BBC που υπογράφει το δημοσίευμα, η Μαρία Μαργαρώνη, μίλησε στον Ισάακ Καριπίδη και τον ANT1, σημειώνοντας πως ποτέ πριν στην καριέρα της δεν είχε δεχθεί τόσα μηνύματα και ότι δεν περίμενε τέτοιες αντιδράσεις.
Παράλληλα, τονίζει ότι η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2018 και ανέβηκε ετεροχρονισμένα στην ηλεκτρονική έκδοση του BBC, μετά από μισό και πλέον χρόνο, συμπληρώνοντας πως θα θα ζητήσει εξηγήσεις από τους αρχισυντάκτες της πριν δώσει απαντήσεις για το γεγονός ότι η συνέντευξη προβλήθηκε αφού είχε ψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών.
«Η συγκεκριμένη άποψη έχει δημοσιοποιηθεί στο παρελθόν όχι μόνο σε βρετανικά, αλλά και σε άλλα ΜΜΕ», σημείωσε η κ. Μαργαρώνη.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
- Προαστιακός: Λύνεται εκκρεμότητα επτά ετών - Έρχονται κλειστές πύλες στους σταθμούς
- Ξύπνησε από το κώμα ο 24χρονος μακελάρης του Σίδνεϊ - Ήταν υπό έρευνα για δεσμούς με το ISIS
- Είδηση - «βόμβα» στην αγορά καυσίμων: Λουκέτο στην Cetracore-Jetoil λόγω των κυρώσεων στη Ρωσία
- Υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης: Αύριο η πρώτη μήνυση κατά γνωστού τραγουδιστή - Όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας