Ελλάδα|26.02.2019 16:19

Υπάτιος Πατμάνογλου: Οι δικοί μου στον παράδεισο και μια νέα οικογένεια στη Γη (vid)

Newsroom

«Έχω τους δικούς μου στον παράδεισο και μία καινούργια οικογένεια στη Γη». Αυτή ήταν η φράση που είπε στους δημοσιογράφους ο Υπάτιος Πατμάνογλου κατά την έξοδο μαζί με την σύζυγό του από το μαιευτήριο, όπου γεννήθηκε η κόρη τους. Στις δηλώσεις του είπε ότι οι πρώτες μέρες με το νέο μωρό είναι πολύ όμορφες, αλλά το κυρίαρχο συναίσθημα που νιώθει είναι χαρμολύπη.

«Πίστη στο Θεό, προσευχή πολλή, αυτά είναι τα όπλα μας», συμπλήρωσε στις δηλώσεις που μεταδόθηκαν από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Σύμφωνα με την σύζυγό του Έμμυ, η μικρή μοιάζει στον μπαμπά της. Η κορούλα του Υπάτιου Πατμάνογλου γεννήθηκε ακριβώς δύο χρόνια μετά το τραγικό δυστύχημα στο οποίο σκοτώθηκαν η σύζυγός του και ο γιος του, όταν η Porche με οδηγό τον γιο του ιδιοκτήτη των Jumbo έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο της οικογένειας Πατμάνογλου σε πάρκινγκ της εθνικής οδού. Στην ερώτηση τι όνομα θα δώσουν στο μωρό, απέφυγαν ευγενικά να απαντήσουν.

O Υπάτιος Πατμάνογλου και η σύζυγός του Εμμανουέλα Βογιατζή έγιναν γονείς το μεσημέρι της Παρασκευής 22/2. Η σύζυγός γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι 3,4 κιλών και εκείνος έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στο Facebook κρατώντας το ποδαράκι της νεογέννητης κόρης του, με το μήνυμα: «Μαζί με εσένα σήμερα γεννήθηκα κι εγώ.... Πίστη στον Θεό υπομονή, επιμονή, αγάπη στον πλησίον και το θαύμα δεν αργεί να έρθει.... Σας ευχαριστώ όλους για τις προσευχές σας»

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

τροχαίο δυστύχημαPorscheΥπάτιος Πατμάνογλου