Ελλάδα|21.12.2022 22:55

Μαφιόζικο χτύπημα στη Νέα Σμύρνη: Παραμένει στην Ελλάδα ο δράστης; Οι τελευταίες πληροφορίες για τις έρευνες

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Άνδρας άνοιξε πυρ μέσα σε καφετέρια στη Νέα Σμύρνη (Eurokinissi - gallery)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα των αρχών για τη διπλή μαφιόζικη δολοφονία σε καφετέρια που ήταν γεμάτη θαμώνες στη Νέα Σμύρνη.

Οι αστυνομικοί συγκεντρώνουν πληροφορίες για το πιθανό κίνητρο του δράστη, ενώ σύμφωνα με το STAR εκτιμούν πως βρίσκεται εντός της Ελλάδας.

Βασικοί πληροφοριοδότες είναι άνθρωποι που βρίσκονται στη φυλακή. Άλλωστε το θύμα, στο παρελθόν ήταν έγκλειστος στον Κορυδαλλό. Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, το θύμα στη φυλακή είχε επαφές με ποινικούς, κυρίως ομοεθνείς του. Η εντολή δεν αποκλείεται να δόθηκε μέσα από κελί, από  Αλβανό βαρυποινίτη.

Εκτελεστής και θύμα έχουν μάλιστα συναντηθεί ξανά, εκτιμά η αστυνομία. Ενώ όσον αφορά τον συνεργό που θεωρείται δεδομένο ότι υπήρξε, όπως αποκάλυψε χτες το OPEN, δεν αποκλείεται να καθόταν στο καφέ και να έδινε λεπτό προς λεπτό ενημέρωση στον πιστολέρο, γι' αυτό το βίντεο αναλύεται με μεγάλη προσοχή. Ενώ οι κάμερες ασφαλείας και η άρση τηλεφωνικού απορρήτου θα δώσουν περισσότερες απαντήσεις.

Η κατάσταση της υγείας της 31χρονης

Η 31χρονη έχει κάταγμα στο ιερό οστό, ενώ οι γιατροί τής αφαίρεσαν θραύσμα και από το αριστερό γόνατο. Βαριά σωματική βλάβη αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή. Νευρολογικά η κοπέλα βελτιώνεται, όμως θα χρειαστεί αποκατάσταση 2 έως 3 μηνών.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

καφετέριααστυνομίαδολοφονίαειδήσεις τώραΝέα Σμύρνη