Ελλάδα|22.12.2022 22:00

Εκτέλεση στη Νέα Σμύρνη: Μήνυμα μεταξύ συμμοριών το μαφιόζικο χτύπημα στην καφετέρια; Οι τελευταίες πληροφορίες

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Άνδρας άνοιξε πυρ μέσα σε καφετέρια στη Νέα Σμύρνη (Eurokinissi - gallery)

Σε καλό δρόμο φαίνεται να είναι η έρευνα των Αρχών αναφορικά με την εκτέλεση δύο αντρών σε καφετέρια στην πλατεία της Νέας Σμύρνης την Κυριακή (18/12).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μοιράστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN η Μίνα Καραμήτρου οι αστυνομικοί φαίνεται να συνδέουν ολοένα και περισσότερα κομμάτια του παζλ αφού, μετά το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που «έδειξε» ποια διαδρομή διαφυγής ακολούθησε ο εκτελεστής από την καφετέρια, πλέον, γνωρίζουν και πώς βρέθηκε εκεί. Ο άντρας που αναζητείται φαίνεται πως πώς διέσχισε με τα πόδια και οπλισμένος την απόσταση για να φτάσει έξω από την καφετέρια. Έξω από το μαγαζί κοντοστάθηκε για πολύ μικρό χρονικό διάστημα, ίσα – ίσα για να εντοπίσει που ακριβώς βρισκόταν ο στόχος του ενώ, αμέσως μετά, εισέβαλλε στην καφετέρια και σκότωσε τους δύο άντρες.

«Μήνυμα» μεταξύ συμμοριών η εκτέλεση

Οι Αρχές έχουν ακόμα ξεκαθαρίσει και τι κρύβεται πίσω από τη δολοφονία, καθώς αυτό που «βλέπουν» είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών και μήνυμα μεταξύ δύο συμμοριών – αυτής, δηλαδή, στην οποία ανήκει ο εκτελεστής, η οποία, σκοτώνοντας το θύμα, έστειλε μήνυμα στη συμμορία του τελευταίου. Όσον αφορά το κίνητρο, φαίνεται ότι έχουμε να κάνουμε με ναρκωτικά καθώς και με άτομα τα οποία φαίνεται να πουλούν προστασία στα καταστήματα της περιοχής.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΣΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώρααστυνομίαεκτέλεσηΝέα Σμύρνηπυροβολισμοί