Ελλάδα|26.12.2022 15:00

Ομαδικός βιασμός 15χρονου: Τα λόγια στα βίντεο που «πρόδωσαν» τους ανήλικους – Στο μικροσκόπιο και 4 κορίτσια

Newsroom

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού του 15χρονου μαθητή από συνομήλικούς του. Νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας δείχνουν το ενδεχόμενο να υπάρχουν οπαδικά κίνητρα πίσω από αυτή την αποτρόπαια πράξη, ενώ παράλληλα ερευνάται και η εμπλοκή ανήλικων κοριτσιών την υπόθεση.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ στο στόχαστρο των Αρχών έχουν μπει δύο λέξεις «κλειδιά» που φέρονται να ακούγονται στα βίντεο βιασμού του 15χρονου. «Υπάρχουν στο ένα βίντεο δύο φράσεις που επαναλαμβάνονται φωναχτά, οι οποίες εξηγούν το περιστατικό και στην ανακρίτρια θα εκθέσουμε όλα αυτά που πρέπει να πούμε και να εξηγήσουμε γιατί δεν ήταν σεξουαλικός πειραματισμός», σημείωσε ο δικηγόρος ενός εκ των κατηγορουμένων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα συγκεκριμένα λόγια οδηγούν σε περιστατικά που αφορούν συμπλοκές μεταξύ οπαδών ομάδων.

Πώς εμπλέκονται τα 4 κορίτσια

Σημειώνεται ότι από τις Αρχές αναμένεται να εκδοθούν  τέσσερα νέα εντάλματα σύλληψης που αφορούν σε κορίτσιατρεις 15χρονες και μία 14χρονη, τα οποία φέρονται να ήταν παρούσες χωρίς να κάνουν τίποτα για να σταματήσουν τη φρίκη του, χωρίς όμως ο 15χρονος να τους έδωσε κάποιον ρόλο στον βιασμό.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί εικάζουν πως ένας από τους ανηλίκους που φέρεται να είχε κεντρικό ρόλο στην κακοποίηση έχει διαφύγει στο εξωτερικό.

Οι  Αρχές ανησυχούν πως ο ένας ανήλικος της εγκληματικής συμμορίας έχει διαφύγει στην Αλβανία, τον τόπο καταγωγής του για να αποφύγει τη σύλληψη. Οι οικογένειά του λέει ότι κρύβεται γιατί έχει στοχοποιηθεί άδικα και φοβάται.

Σημειώνεται πως ήδη προφυλακίστηκαν τρεις από τους έξι συλληφθέντες. Ο έκτος, που είναι κάτω των 15 ετών, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραανήλικοιβιασμόςοπαδοί