Ελλάδα|28.12.2022 12:25

Ομαδικός βιασμός 15χρονου: Προφυλακίστηκε ακόμα ένας ανήλικος - Εμφανίστηκε ο 17χρονος που έψαχναν οι Αρχές

Newsroom

Προφυλακίστηκε ακόμα ένας ανήλικος για την υπόθεση ομαδικού βιασμού του 15χρονου στην Δυτική Αττική και πλέον συνολικά έξι άτομα παραμένουν στη φυλακή.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 17χρονος που οι Αρχές αναζητούσαν εδώ και μέρες ακόμα και στην Αλβανία καθώς θεωρούν πως πρόκειται για τον «εγκέφαλο» πίσω από τις εγκληματικές ενέργειες παρουσιάστηκε μέσω δικηγόρου. 

Στην υπόθεση εμπλέκονται συνολικά 12 ανήλικοι, ενώ έχουν κριθεί προφυλακιστέοι οι έξι. Οι πρώτοι τρεις κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι το περασμένο Σάββατο, άλλοι δύο το μεσημέρι της Τρίτης και ο έκτος σήμερα. Ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος δεν συνελήφθη μαζί με τους υπόλοιπους, καθώς εμφανίστηκε στις Αρχές ενώ είχε παρέλθει διαδικασία του αυτοφώρου. Ο ένας ανήλικος που είχε συλληφθεί δεν κρίθηκε προφυλακιστέος διότι δεν είχε συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του, όμως οι Αρχές του επέβαλαν περιοστικούς όρους.

Οι έξι ανήλικοι που συνελήφθησαν πρώτοι αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες για συμμορία, ομαδικό βιασμό κατ’ εξακολούθηση και πορνογραφία.  Την ίδια στιγμή ο 17χρονος αναμένεται να είναι ο επόμενος που θα κληθεί από τις Αρχές, ενώ βρισκόμαστε εν αναμονή ενταλμάτων για τέσσερα κορίτσι που σύμφωνα με το θύμα δεν τον βίασαν, αλλά ήταν παρούσες στις κακοποιήσεις και δεν έκαναν τίποτα για να το αποτρέψουν. 

Εμφανίστηκε μέσω δικηγόρου ο 17χρονος

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το dikastiko.gr, ο δικηγόρος του 17χρονου που αναζητείτο απευθύνθηκε στις Αρχές, ανέφερε πως ο εντολέας του βρίσκεται στη χώρα μας και δήλωσε πως ο πελάτης του είναι στη διάθεσή τους. Πρόκειται για τον 17χρονο για τον οποίο υπήρχαν πληροφορίες από χθες πως ενδέχεται να βρίσκεται εκτός Ελλάδος.

Τι ισχυρίζονται οι κατηγορούμενοι

Μέχρι στιγμής στην κατάθεσή του ένας εκ των κατηγορούμενων έχει ισχυριστεί πως θεωρούσε ότι ήταν μία πλάκα, ωστόσο «η κατάσταση ξέφυγε». Σε κάθε περίπτωση, όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας αποκλείουν πως ο 15χρονος ζούσε έναν εφιάλτη με δράστες του ίδιους του συμμαθητές του.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώρααστυνομίαομαδικός βιασμόςΔυτική Αττικήβιασμός