Ελλάδα|04.01.2023 09:50
«Ραντεβού θανάτου» στην Ομόνοια: Πώς η αστυνομία συνέλαβε 4 άτομα πριν από συμπλοκή
NewsroomΑιματηρή συμπλοκή κατάφερε να αποτρέψει η αστυνομία ανάμεσα σε άτομα τα οποία ασχολούνται με τη διακίνηση ναρκωτικών και τα οποία είχαν δώσει ραντεβού στην Ομόνοια ώστε να λύσουν τις διαφορές τους.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, τέσσερα συνολικά άτομα, ανάμεσά τους μια γυναίκα και ένας 17χρονος και ένας ανήλικος, έκλεισαν ραντεβού στην περιοχή της Ομόνοιας, στην Αθήνα, με σκοπό να λύσουν τις διαφορές τους με πτυσσόμενα μαχαίρια, με στιλέτα, με ψαλίδια.
Η αστυνομία τους εντόπισε και μετά από έλεγχο τους «πέρασε χειροπέδες». Οι τέσσερις συλληφθέντες έχουν οδηγηθεί στην εισαγγελία και πλέον αναμένεται η απόφαση της Δικαιοσύνης γι’ αυτούς.
- Αυξάνουν οι τιμές για να «χτυπηθούν» οι ελλείψεις: Ποια φάρμακα θα ακριβύνουν - Η εντολή Πλεύρη στον ΕΟΦ
- Μετρό: Με τρεις σταθμούς η επέκταση στο Ιλιον - Που θα βρίσκονται και ποια θα είναι τα σημεία μετεπιβίβασης
- Ο βασανισμός του 35χρονου στην Πάτρα και τα εγκλήματα μισαναπηρισμού: Γιατί πρέπει να αναγνωριστεί ο όρος στην Ελλάδα - Τι ισχύει στην Ευρώπη
- ΥΠΟΙΚ: Παράθυρο για νέα μέτρα στήριξης νοικοκυριών το 2023 - Οι κρίσιμοι παράγοντες
Διαβάστε ακόμη
- Ψηφίζεται το νομοσχέδιο για το διαδίκτυο στους κάτω των 15: Οι κίνδυνοι, τα συμπτώματα απόσυρσης και η «ανακούφιση»
- Συνεδριάζει πρώτη φορά η Επιτροπή για τα κέντρα αντιγήρανσης και μακροζωίας - Στη «φάκα» του MedWatch τέσσερις νέες ειδικότητες
- Στημένα στο ελληνικό μπάσκετ: Ο Λιόλιος, οι συλλήψεις, τα 820.000 ευρώ και οι σφοδρές αντιδράσεις
- Τζάμπα οι μπριζόλες στον Χαφτάρ, η δικαίωση του Αβραμόπουλου και το χρονόμετρο του Τσίπρα