Ελλάδα|07.01.2023 19:45

Τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός οδηγός νταλίκας - Έπεσε πάνω του συνάδελφός του

Newsroom

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Αερινό Μαγνησίας με θύμα 53χρονο οδηγό νταλίκας, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα από συνάδελφό του στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το The newspaper, λίγο πριν τις 11:00 νταλίκα που κινείτο στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη συγκρούστηκε με άλλη νταλίκα η οποία ήταν σταθμευμένη. Ο 53χρονος οδηγός του σταθμευμένου οχήματος μάλιστα βρισκόταν στον δρόμο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Σύμφωνα με το magnesianews, ο 53χρονος οδηγούσε επικαθήμενο όχημα (ψυγείο) και ακινητοποιήθηκε στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης, λόγω βλάβης και ενώ βγήκε από το όχημα και το επισκεύαζε, μια δεύτερη νταλίκα, που οδηγούσε ο 46χρονος, έπεσε στο πίσω τμήμα του σταματημένου φορτηγού.

Στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παρέλαβε τους δύο οδηγούς. Ο 53χρονος Λαρισαίος όμως μπήκε στην ανάνηψη όπου δυστυχώς δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο 46χρονος συνελήφθη, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή για τον 53χρονο. Προανάκριση ενεργείται από το Τ.Τ Αυτοκινητόδρομων ΠΑΘΕ Μαγνησίας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

οδηγόςνταλίκαΜαγνησίαειδήσεις τώραθάνατος