Άργος: Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι που έκλεψαν πορτοφόλι και έκαναν αγορές με τις κάρτες που βρήκαν
NewsroomΤρεις ανήλικοι και ένας 19χρονος συνελήφθησαν την ημέρα των Θεοφανείων στο Άργος αφού έκλεψαν ένα πορτοφόλι που περιείχε χρήματα και τραπεζικές κάρτες.
Οι νεαροί, όπως αναφέρει δημοσίευμα του argolikeseidhseis.gr, δεν δίστασαν ακόμα και να χρησιμοποιήσουν τις τραπεζικές κάρτες από το πορτοφόλι που έκλεψαν. Οι ανήλικοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας στο Άργος, ενώ ο 19χρονος αναζητείται.
Οι Αρχές όταν έπιασαν τα τρία ανήλικα παιδιά, βρήκαν πάνω τους ένα ποσό των χρημάτων που είχε το πορτοφόλι, καθώς και τις δύο τραπεζικές κάρτες. Όλα επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους.
Για την υπόθεση συνελήφθη επίσης και μια 44χρονη, η οποία είναι μητέρα δύο εκ των συλληφθέντων, για παραμέληση της εποπτείας τους.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών.
- Γλυπτά του Παρθενώνα: Πιο κοντά από ποτέ στην επίτευξη συμφωνίας, λέει η Telegraph – Αγνόηση της ιδιοκτησίας ζητεί η βρετανική πλευρά
- Κλιματική αλλαγή: Ανησυχία για τον θερμότερο καταγεγραμμένο χειμώνα - «Το πιο ακραίο γεγονός στην ευρωπαϊκή ιστορία»
- Χώρισαν ξανά η Kylie Jenner με τον ράπερ Travis Scott
- Survivor All Star: Πρεμιέρα απόψε για το ριάλιτι επιβίωσης - Όσα χρειάζεται να ξέρετε για τους 26 παίκτες
- Ομόλογα: Ποδαρικό στο 2023 με εκδόσεις 150 δισ. δολαρίων
- Το «δεν έχουμε άλλα» του Μητσοτάκη στους αγρότες, το άνοιγμα του Ανδρουλάκη στα αριστερά του και η υποτιμητική φράση της Καρυστιανού για τους υπόλοιπους συγγενείς
- Ώρα μηδέν για τα μπλόκα των αγροτών: Τι θα ζητήσουν σήμερα από τον Μητσοτάκη
- «Ήταν σαν ταινία φρίκης»: Τραγικός ο απολογισμός μετά τον εκτροχιασμό τρένων στην Ισπανία - Τουλάχιστον 21 νεκροί και 30 σοβαρά τραυματίες
- Η νέα απειλή Τραμπ για δασμούς, η απάντηση των Ευρωπαίων και οι ισορροπίες στη … γειτονιά: Τα νέα δεδομένα «διαβάζει» η Αθήνα