Ελλάδα|08.01.2023 19:31

Ξυλόκαστρο: Πώς σημειώθηκε το δυστύχημα με θύμα την 45χρονη υπάλληλο καθαριότητας

Newsroom

Μουδιασμένη είναι η τοπική κοινωνία του Ξυλόκαστρου από την τραγωδία που συνέβη το πρωί της Κυριακής στο Κάτω Πιτσά, όταν μια 45χρονη γυναίκα εργαζόμενη στην καθαριότητα του δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης έχασε τη ζωή της από διερχόμενο αυτοκίνητο το οποίο «έπεσε» πάνω της.

Η 45χρονη μητέρα, είχε βγει να μαζέψει στις 6μιση το πρωί στην Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου Πατρών με το απορριμματοφόρο τα σκουπίδια όταν διερχόμενο αμάξι, έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στην άτυχη γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη νεκρή.

Ο 36χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει συλληφθεί είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, έχει τραυματιστεί ελαφρά και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Κορίνθου, ενώ προσεχώς αναμένεται να καταθέσει στην Αστυνομία.


Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Σήμερα (8.1.2023) το πρωί, στο 43ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κορίνθου – Πατρών, Ι.Χ. επιβατηγό, που οδηγούσε 36χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Δ.Χ.Φ. απορριμματοφόρο όχημα, που οδηγούσε 53χρονος ημεδαπός και επέβαιναν 45χρονη ημεδαπή και 23χρονος ημεδαπός. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της 45χρονης και ο τραυματισμός του 36χρονου οδηγού.

Η άτυχη γυναίκα διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείου Κορίνθου, όπου οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν τον θάνατό της. Ο οδηγός του Ι.Χ. τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Κορίνθου.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.

Τραγική σύμπτωση

Εν τω μεταξύ, τραγική σύμπτωση είναι ότι σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής στον ίδιο δρόμο πριν από 20 χρόνια ο πατέρας του 36χρονου είχε παρασύρει και σκοτώσει πεζό.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

παράσυρσητροχαίο δυστύχημαΞυλόκαστροειδήσεις τώρα