Ελλάδα|08.01.2023 22:58
Πέθανε αιφνιδιαστικά ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Τζένος, σε ηλικία 46 ετών
NewsroomΈφυγε από τη ζωή σε ηλικία 46 ετών ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Τζένος με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπέστη ανακοπή σε ξενοδοχείο της Πάτρας.
Παρά την προσπάθεια διασωστών και γιατρού της Μονάδας του ΕΚΑΒ, να τον επαναφέρουν αυτό δεν κατέστη δυνατό και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας».
Σύμφωνα με το Best.gr, εκεί συνεχίστηκε η προσπάθεια ανάνηψης, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Ο Παναγιώτης Τζένος, ήταν διευθυντικό στέλεχος στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» και στον ραδιοφωνικό σταθμό, είχε καταγωγή από την Πάτρα και έκανε συχνές επισκέψεις στην πόλη, όπου έχει συγγενείς.
- Συναγερμός στη Βραζιλία: Εισβολή εκατοντάδων οπαδών του Μπολσονάρου στο Κογκρέσο
- Νέες τουρκικές προκλήσεις: «Νομική κίνηση για αποστρατικοποίηση των νησιών» - Αναφορές και στη «μειονότητα της Θράκης»
- Χάσμα στο Βατικανό: Σε σύγκρουση υπερσυντηρητικοί και προοδευτικοί κληρικοί - Επίθεση εναντίον του Πάπα Φραγκίσκου
- Γεραπετρίτης για τα μάρμαρα του Παρθενώνα - «Είμαστε σε επαφές με το Βρετανικό Μουσείο - Δεν αποδεχόμαστε δανεισμό»
- Market pass: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις – Ποια είναι η διαδικασία βήμα - βήμα και οι δικαιούχοι
Διαβάστε ακόμη
- «Ώρα μηδέν» για τους αγρότες: Την Πέμπτη οι κρίσιμες αποφάσεις - Το σενάριο για Χριστούγεννα με μπλόκα
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Επτά συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι - Ανάμεσά τους η μητέρα και η πεθερά του αρχηγού
- ΗΠΑ: Η θέση των ΗΠΑ για την Τουρκία και τα F-35 δεν έχει αλλάξει - Μπλόκο λόγω S-400
- Συναγερμός στο Ιράκ: Ο Τίγρης ποταμός κινδυνεύει με ερημοποίηση - «Χωρίς νερό, δεν υπάρχει ζωή»