Ελλάδα|09.01.2023 22:44

Φθιώτιδα - Ανατριχιάζει ο 22χρονος που βούτηξε να πιάσει τον σταυρό και τρατματίστηκε: «Νιώθω να σαν να μου έχουν κόψει τα χέρια»

Newsroom

«Νιώθω να σαν να μου έχουν κόψει τα χέρια» λέει μιλώντας στο Mega, ο 22χρονος, που έσπασε τα χέρια του και τραυμάτισε τον αυχένα , όταν βούτηξε να πιάσει τον σταυρό τα Θεοφάνια στη Μαλεσίνα Φθιώτιδας.

Ο νεαρός υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο, με τους γιατρούς να εκτιμούν ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον 4 μήνες για να επανέλθει η λειτουργικότητα του. 

«Όταν έπεσε ο σταυρός, έκανα μακροβούτι ως συνήθως με τα χέρια μπροστά και έτσι τα χεριά έσπασαν μέσα στη θάλασσα. Οι αγκώνες μου άνοιξαν προς τα έξω αντί προς τα μέσα», είπε ο 22χρονος.

«Είμαι ο μόνος που έπεσα έτσι και έγινε το κακό. Ήταν τόσο ρηχά που οι αγκώνες μου ήταν έξω από το νερό», πρόσθεσε.

Στο πλευρό του 22χρονου, που σήμερα μπορεί με δυσκολία να κουνήσει τα δάχτυλα του βρίσκεται ο πατέρας του, ο οποίος ήταν παρών, όταν τραυματίστηκε.  

«Ο Γιάννης έτσι έχει μάθει να πέφτει. Ευτυχώς, που έπεσε και με τα χέρια, γιατί αν έπεφτε με το κεφάλι αντιλαμβάνεστε ότι μπορεί να μην ήταν και εν ζωή», σχολίασε ο ίδιος.

«Καμία δημόσια Αρχή δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου»

Ο νεαρός φοιτητής θέλησε να ευχαριστήσει τους κάτοικους της Μαλεσίνας που «έφεραν κουβέρτες, νερά, sleeping bag» και του γιατρούς που ήταν στο σημείο και του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες.

Ωστόσο, καταγγέλλει ότι από τις 6 Ιανουαρίου, που συνέβη το περιστατικό, δεν έχει επικοινωνήσει καμία δημόσια αρχή μαζί του για να μάθει νεότερα για την υγεία του. «Δε με έχει πάρει καμία δημόσια αρχή για αυτό που συνέβη στην περιοχή τους. Έστω από ανθρώπινο ενδιαφέρον. Δεν υπήρχε αστυνομία. Δεν υπήρχε οργάνωση. Ποιος έλεγξε την εξέδρα. Η εξέδρα κουνιόταν ολόκληρη και δεν σας κρύβω ότι φοβήθηκα πώς θα γίνει η τελετή με τόσο κόσμο», είπε χαρακτηριστικά.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΦθιώτιδαΘεοφάνιαειδήσεις τώρατραυματισμός