Υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές ο Βαγγέλης Περρής
NewsroomΙδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η υποψηφιότητα του Βαγγέλη Περρή στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Μαραγκού. Ο γνωστός συριανός δημοσιογράφος, παρουσιαστής και επιχειρηματίας συντάσσεται στο πλευρό του νυν δημάρχου και θα ενισχύσει την προσπάθεια επανεκλογής του συνδυασμού του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου.
Σύμφωνα με το cyclades24, ο Βαγγέλης Περρής έδωσε το παρών στην εκδήλωση για την παρουσίαση των 60 πρώτων υποψηφίων του συνδυασμού «Η Σύρος που Αξίζουμε» και προκάλεσε έκπληξη το γεγονός ότι μέσα στα ονόματα που ανακοινώθηκαν, συμπεριλήφθηκε και το δικό του. Ελάχιστοι, ίσως, γνώριζαν ότι ο κ. Περρής είχε συζητήσει και συμφωνήσει με τον Γιώργο Μαραγκό ώστε να συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές και να θέσει τον εαυτό του στη διάθεση των συριανών δημοτών.
Από το ξεκίνημα της δημοτικής θητείας, ο Βαγγέλης Περρής είχε αναπτύξει πολύ καλές έως φιλικές σχέσεις με τον δήμαρχο και είχαν συνεργαστεί για διάφορα ζητήματα σχετιζόμενα με την Σύρο, ωστόσο, λίγοι ήταν αυτοί που περίμεναν ότι θα ανταποκρίνονταν θετικά στο κάλεσμα του κ. Μαραγκού για συμμετοχή στις δημοτικές εκλογές.
Εξάλλου, μέχρι και πριν μερικούς μήνες είχε αναπτυχθεί φημολογία που ήθελε τον κ. Περρή ως έναν από τους ενδιαφερόμενους για συμμετοχή στις επόμενες βουλευτές εκλογές στο νομό Κυκλάδων. Φαίνεται ότι ο ίδιος επέλεξε, ναι μεν να εμπλακεί με τα κοινά, όμως προτίμησε την τοπική αυτοδιοίκηση στοχεύοντας να βοηθήσει την πατρίδα του την Σύρο, με την φυσική του παρουσία στο δημοτικό συμβούλιο της επόμενος θητείας.
Πηγή: cyclades24.gr
- Αναστέλλεται η λειτουργία του σχολικού συγκροτήματος στην Γκράβα - Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα
- Λιποθύμησε ο Φίλιππος Καμπούρης στα κρατητήρια - Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο
- Ο τυφώνας Isaias απειλεί να παραλύσει τα διυλιστήρια των ΗΠΑ, εν μέσω παγκόσμιας ενεργειακής κρίσης
- Ο Καρβέλας θα αποφασίζει αν η Βίσση θα ερμηνεύει τα τραγούδια του - Η νέα ανακοίνωση