Ελλάδα|11.01.2023 15:54

Παλαιό Φάληρο: 45 λεπτά έμειναν μέσα στο σπίτι οι ληστές - Πώς κατάφερε το μικρότερο παιδί να βοηθήσει την οικογένεια

Newsroom

Για πάνω από μισή ώρα μια οικογένεια στο Παλαιό Φάληρο έζησε στιγμές τρόμου όταν τρεις ληστές μπήκαν στο διαμέρισμα ενός επιχειρηματία και έδεσαν τη σύζυγο και τα παιδιά του, ψάχνοντας όλα το σπίτι για χρήματα και κοσμήματα. 

Οι δράστες έμειναν μέσα στο σπίτι με δεμένη την οικογένεια και να κάνουν άνω κάτω το διαμέρισμα πάνω από 45 λεπτά, όσο τουλάχιστον μπορούν να υπολογίσουν τα θύματα, αναφέρει η Μίνα Καραμήτρου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Open.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, λύθηκε το μικρότερο από τα παιδιά και αμέσως μετά προσπάθησε να βοηθήσει την οικογένειά του να απελευθερωθεί και να ειδοποιήσουν την άμεση δράσης.

Στις περιγραφές των δραστών που έδωσαν τα θύματα, όλοι λένε πως φορούσαν κουκούλες ενώ φρόντιζαν ώστε να μην φαίνεται κανένα σημείο του σώματός τους, παρά μόνο λίγο τα μάτια.

Μιλούσαν σπαστά ελληνικά ενώ οι αστυνομικοί περισσότερο επικεντρώνονται στο επαγγελματικό περιβάλλον του 50χρονου επιχειρηματία καθώς φαίνεται να γνώριζαν πάρα πολύ καλά την ώρα που έφυγε από τη δουλειά του και επέστρεφε στο σπίτι του.

Φαίνεται επίσης να γνώριζαν ότι θα υπάρχουν τα μέλη της οικογένειά του μέσα στο σπίτι ενώ δεν αποκλείεται να βρεθούν οι αστυνομικοί μπροστά και σε σεσημασμένους κακοποιούς.

Στην τηλεόραση του OPEN, μίλησε και η σύζυγος του επιχειρηματία«Είμαστε καλά» είπε η ίδια και πρόσθεσε «ότι όλα συνέβησαν στις 12μιση το βράδυ. Ήταν τρία άτομα, μας έδεσαν, μας απείλησαν και μας έκλεψαν. Προσπάθησα να λύσω πρώτα το παιδί μου και μετά προσπαθήσαμε να λύσουμε ο ένας τον άλλον».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παλαιό Φάληροένοπλοιειδήσεις τώραληστεία