Θλίψη στον δημοσιογραφικό χώρο: Πέθανε ο Κίμων Τρουπής
NewsroomΠέθανε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Κίμων Τρουπής, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ.
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με ιδιαίτερη θλίψη ανακοινώνει τον θάνατο του συναδέλφου Κίμωνος Τρουπή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, αιφνιδίως, χθες το βράδυ», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ.
Ο θάνατος του Κίμωνα Τρουπή, αποτελεί «σημαντική απώλεια για την οικογένεια της ΕΡΤ και τη δημοσιογραφική κοινότητα, αναφέρει η ΕΡΤ.
Ο Κίμων Τρουπής, σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και μετεκπαιδεύτηκε στην ιταλική Κρατική Τηλεόραση RAI. Διατέλεσε διευθυντικό στέλεχος του τομέα Ενημέρωσης και Ειδήσεων της ΕΡΤ και ERT world, Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων της ΕΡΤ, Project manager σε μεγάλα τηλεοπτικά γεγονότα και Σύμβουλος Επικοινωνίας σε ιδιωτικούς φορείς.
Εργάστηκε στην τηλεόραση του ANT-1 και του ΣΚΑΪ, καθώς και στα έντυπα ΕΠΙΚΑΙΡΑ, ΤΗΛΕΡΑΜΑ, ΒΡΑΔΥΝΗ κ.ά.
- Μητσοτάκης από Αλεξανδρούπολη: Στις εκλογές θα είμαι υποψήφιος στον Έβρο – Κάλπες την άνοιξη για να έχουμε εξαντλήσει την τετραετία
- «Κόκκινο» χτυπάνε οι τιμές των σουβενίρ του Γλύξμπουργκ όσο πλησιάζει η ώρα της κηδείας - Αντικείμενα ακόμα και πάνω από... 1000 ευρώ
- Απίστευτη απάτη στην Κρήτη: Παρίσταναν τον Κιάνου Ριβς και άρπαξαν από γυναίκα 150.000 ευρώ
- Ιωάννα Μπέλλα: «Έχω κάνει μια επέμβαση στο στήθος, δεν μπαινοβγαίνω στα χειρουργεία»
- Αποζημίωση στα θύματα phishing: Αντιδρούν οι τράπεζες, εμμένει η κυβέρνηση και δίνει... χρόνο
- Red code σε επτά περιοχές και διαδοχικά μηνύματα από το 112 - Live η εξέλιξη της κακοκαιρίας με έντονα φαινόμενα
- Η πρώτη φωτογραφία της Κρήτης από την Αττική από τον άνθρωπο που ενώνει τις βουνοκορφές της Ελλάδας
- Μια αθέμιτη πολιτική πράξη του Ελευθέριου Βενιζέλου: Όταν πρότεινε τον σφαγέα του Ελληνισμού, Κεμάλ Ατατούρκ, για Νόμπελ Ειρήνης!
- Η σοκαριστική ιστορία 20χρονου στην Ινδία που ακρωτηρίασε το πόδι του για μια θέση στην Ιατρική